BY_MENCE Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 RAM 32 Ekran kartı 4050 geforce İşlemci Ryzn 7840HS Oyun oynarken isinmayla birlikte sistem kendini uyku moduna alıyor. Bunun sebebi nedir sizce karsilasan oldu mu? Eskiden boyle bir şey yoktu. HP Victus laptop var sorun son zamanlarda oldu, format attım hala cozum bulmus degilim. Dosya Ekleri image.jpg 40,1 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Oyun oynarken isinmayla birlikte sistem kendini uyku moduna alıyor. Bunun sebebi nedir sizce karsilasan oldu mu? Eskiden boyle bir şey yoktu. HP Victus laptop var sorun son zamanlarda oldu, format attım hala cozum bulmus degilim.
SonJedı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 370 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - 3060 12Gb - Ddr5 3200 mHz - 180 Hz Asus VG279Q3A 27inc. Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Hocam uyku modu saatlerini düzenlediniz mi monitörünüzün? Eğer yapmadıysanız güç ve uyku ayarlarına bakın düzenleyin. Artı 0 Eksi
Hocam uyku modu saatlerini düzenlediniz mi monitörünüzün? Eğer yapmadıysanız güç ve uyku ayarlarına bakın düzenleyin.
KS KS BY_MENCE Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 SonJedı dedi: Hocam uyku modu saatlerini düzenlediniz mi monitörünüzün? Eğer yapmadıysanız güç ve uyku ayarlarına bakın düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Hicbir zaman yaptim onlari ama monitor degil ztn laptop Artı 0 Eksi
SonJedı dedi: Hocam uyku modu saatlerini düzenlediniz mi monitörünüzün? Eğer yapmadıysanız güç ve uyku ayarlarına bakın düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Hicbir zaman yaptim onlari ama monitor degil ztn laptop
D daker Femtopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #4 BY_MENCE dedi: Hiçbir zaman yaptim onlari ama monitor degil zaten laptop. Genişletmek için tıkla... Sorunu bende yaşamaya başladım excaliburada 4050 ekran kartı var bende de çözebildin mi? Artı 0 Eksi
BY_MENCE dedi: Hiçbir zaman yaptim onlari ama monitor degil zaten laptop. Genişletmek için tıkla... Sorunu bende yaşamaya başladım excaliburada 4050 ekran kartı var bende de çözebildin mi?