Çözüldü RTX 4050 sistem Valorant açıkken mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Piixig

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB 5600Mhz
Ekran kartı
RTX 4050 Laptop
İşlemci
i5 14500HX
Yeni aldığım bilgisayara ilk defa Valorant indirdim ve ilk açışımda daha Riot Games yazarken bilgisayar mavi ekran verip kendini yeniden başlattı. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

minidump dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal kullanımda bende bir hata ile karşılaşmadım fakat valorant'ı indirip açtığım gibi mavi ekran yiyince korkmadım değil.
Dediğim gibi, son 1 haftaya yakın bir süredir Valorant'ta uygulama açıldığı gibi sistemi BSoD vermeye zorlayan bir durum var.
Sorun sizden kaynaklı değil.
Merhaba. Son 1 haftadır Valorant ile ilgili bir sorun var.

Güncelleme yayınlanmasını bekleyiniz. Dosyayı yine de inceleyeceğim.
Dosyalarda ciddi bir şey görünmüyor.

Sadece gözüme bir şey çarptı. NetworkPrivacy... diye devam eden adını tam göremediğim bir şey var. Ayrı olarak kullandığınız bir yazılım mı bu acaba?

Yeni aldığım için bilgisayarda mı sıkıntı var diye düşünüyorum mavi ekran yiyince korkutuyor açıkçası.
Ben de sizin gibi Victus kullanıyorum. 3 aydır hata ile karşılaşmadım.

Siz Valorant'ta hata aldığınızı belirttiğinizden ben de direkt olarak buna yönelik bir şey söyledim.

Ben de sizin gibi Victus kullanıyorum. 3 aydır hata ile karşılaşmadım.

Siz Valorant'ta hata aldığınızı belirttiğinizden ben de direkt olarak buna yönelik bir şey söyledim.
Normal kullanımda bende bir hata ile karşılaşmadım fakat valorant'ı indirip açtığım gibi mavi ekran yiyince korkmadım değil.

Dediğim gibi, son 1 haftaya yakın bir süredir Valorant'ta uygulama açıldığı gibi sistemi BSoD vermeye zorlayan bir durum var.
Sorun sizden kaynaklı değil.

Çözüm
Merhaba. Son 1 haftadır Valorant ile ilgili bir sorun var.

Güncelleme yayınlanmasını bekleyiniz. Dosyayı yine de inceleyeceğim.
Dosyalarda ciddi bir şey görünmüyor.

Sadece gözüme bir şey çarptı. NetworkPrivacy... diye devam eden adını tam göremediğim bir şey var. Ayrı olarak kullandığınız bir yazılım mı bu acaba?
ekstradan kullandığım bir omen gaming hub ve nvidia app var onun harici driver'ları windows kendisi kurdu.

harici birde yazıcımın driver'ı var ama zannetmiyorum onun olacağını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı