Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 30 Ağustos 2024 #11 brsyldrm_24 dedi: Excalibur G870 RTX 4050 i5 12450H 16 GB RAM uyarı vardı 1 saat yazamadım o yüzden. Genişletmek için tıkla... MUX switch varsa MUX Switch'i açın, RAM'ler tek mi yoksa çift kanal mı?
brsyldrm_24 dedi: Excalibur G870 RTX 4050 i5 12450H 16 GB RAM uyarı vardı 1 saat yazamadım o yüzden. Genişletmek için tıkla... MUX switch varsa MUX Switch'i açın, RAM'ler tek mi yoksa çift kanal mı?
brsyldrm_24 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #12 Artoria Pendragon dedi: MUX switch varsa MUX Switch'i açın, RAM'ler tek mi yoksa çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... Tek 16 GB MUX'da harici modda denedim hibritde denedim aynı sonucu aldım. Artoria Pendragon dedi: MUX switch varsa MUX Switch'i açın, RAM'ler tek mi yoksa çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... Eğer RAM ile alakalı ise bir 8 ya da 16 daha alıp takabilirim. Son düzenleme: 30 Ağustos 2024
Artoria Pendragon dedi: MUX switch varsa MUX Switch'i açın, RAM'ler tek mi yoksa çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... Tek 16 GB MUX'da harici modda denedim hibritde denedim aynı sonucu aldım. Artoria Pendragon dedi: MUX switch varsa MUX Switch'i açın, RAM'ler tek mi yoksa çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... Eğer RAM ile alakalı ise bir 8 ya da 16 daha alıp takabilirim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 30 Ağustos 2024 #13 brsyldrm_24 dedi: Tek 16 GB MUX'da harici modda denedim hibritde denedim aynı sonucu aldım. Eğer RAM ile alakalı ise bir 8 ya da 16 daha alıp takabilirim. Genişletmek için tıkla... 16 GB daha ekleme yapın.
brsyldrm_24 dedi: Tek 16 GB MUX'da harici modda denedim hibritde denedim aynı sonucu aldım. Eğer RAM ile alakalı ise bir 8 ya da 16 daha alıp takabilirim. Genişletmek için tıkla... 16 GB daha ekleme yapın.
brsyldrm_24 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #14 Artoria Pendragon dedi: 16 GB daha ekleme yapın. Genişletmek için tıkla... O sorun değil de sizce de bu sistemle 100FPS düşük değil mi bir hata olmalı ne yapabilirim?
Artoria Pendragon dedi: 16 GB daha ekleme yapın. Genişletmek için tıkla... O sorun değil de sizce de bu sistemle 100FPS düşük değil mi bir hata olmalı ne yapabilirim?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 30 Ağustos 2024 #15 brsyldrm_24 dedi: O sorun değil de sizce de bu sistemle 100FPS düşük değil mi bir hata olmalı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... MUX Switch'te bu FPS'i alması normal değil pek, performans modlarını kontrol edip sürücüleri baştan kurabilirsiniz. Onun dışında çift kanal RAM'in bu tip CPU ağırlıklı oyunlarda performansa etkisi büyük.
brsyldrm_24 dedi: O sorun değil de sizce de bu sistemle 100FPS düşük değil mi bir hata olmalı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... MUX Switch'te bu FPS'i alması normal değil pek, performans modlarını kontrol edip sürücüleri baştan kurabilirsiniz. Onun dışında çift kanal RAM'in bu tip CPU ağırlıklı oyunlarda performansa etkisi büyük.