yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:06 #1 Sistemim RTX 4050 ve F1 2011 oynarken bile düşük FPS alıyorum. Sebebi nedir? Daha önce hiç böyle olmuyordu. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 22:11
Sistemim RTX 4050 ve F1 2011 oynarken bile düşük FPS alıyorum. Sebebi nedir? Daha önce hiç böyle olmuyordu.
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.471 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:41 #2 Tüm oyunlarda mı oluyor? Yoksa sadece F1 2011 oyununda mı? Eğer öyle ise NVIDIA Experience indirip ekran kartını güncelleme yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Tüm oyunlarda mı oluyor? Yoksa sadece F1 2011 oyununda mı? Eğer öyle ise NVIDIA Experience indirip ekran kartını güncelleme yapabilirsin.
KS KS yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:07 #3 Mehmetkayice dedi: Tüm oyunlarda mı oluyor? Yoksa sadece F1 2011 oyununda mı? Eğer öyle ise NVIDIA Experience indirip ekran kartını güncelleme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neredeyse tüm oyunlar Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: Tüm oyunlarda mı oluyor? Yoksa sadece F1 2011 oyununda mı? Eğer öyle ise NVIDIA Experience indirip ekran kartını güncelleme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neredeyse tüm oyunlar
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.471 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:07 #4 yagizaras dedi: Neredeyse Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim uygulamayı indirip ekran kartını güncelleyin eğer güncel değilse. Artı 0 Eksi
yagizaras dedi: Neredeyse Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim uygulamayı indirip ekran kartını güncelleyin eğer güncel değilse.
KS KS yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:08 #5 Mehmetkayice dedi: O zaman dediğim uygulamayı indirip ekran kartını güncelleyin eğer güncel değilse. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ekran kartımı Nvidia experience dan güncelliyorum son sürümde bide Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: O zaman dediğim uygulamayı indirip ekran kartını güncelleyin eğer güncel değilse. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ekran kartımı Nvidia experience dan güncelliyorum son sürümde bide
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.471 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:11 #6 GeForce Experience de battery Boost ayarlarına gidip açık mı? Kapalı mı? Onu kontrol eder misin? Açıksa kapatıp dene bir de. Artı 0 Eksi
GeForce Experience de battery Boost ayarlarına gidip açık mı? Kapalı mı? Onu kontrol eder misin? Açıksa kapatıp dene bir de.
KS KS yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:13 #7 Mehmetkayice dedi: GeForce Experience de battery Boost ayarlarına gidip açık mı? Kapalı mı? Onu kontrol eder misin? Açıksa kapatıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim bu ayarı Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: GeForce Experience de battery Boost ayarlarına gidip açık mı? Kapalı mı? Onu kontrol eder misin? Açıksa kapatıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim bu ayarı
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.471 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:15 #8 yagizaras dedi: Nerede bulabilirim bu ayarı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
yagizaras dedi: Nerede bulabilirim bu ayarı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS yagizaras Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:19 #9 Ben Nvidia app e çevirdim uygulamayı bende yok Artı 0 Eksi
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.471 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:23 #10 yagizaras dedi: Ben NVIDIA App'e çevirdim uygulamayı bende yok. Genişletmek için tıkla... NVIDIA app'e giriş yapın. Sol tarafta sistem'e tıklayın. O kısımda performans ayarlarına girip oradan ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
yagizaras dedi: Ben NVIDIA App'e çevirdim uygulamayı bende yok. Genişletmek için tıkla... NVIDIA app'e giriş yapın. Sol tarafta sistem'e tıklayın. O kısımda performans ayarlarına girip oradan ayarlayabilirsin.