Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 13 Aralık 2023 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB Ekran kartı RTX 4050 İşlemci i7 13700H Merhaba, GTA Vice City Definitive Edition'da sistemim kaldırmasına rağmen ayarları düşürsem bile drop yiyor. Her 10 saniyede bir oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, GTA Vice City Definitive Edition'da sistemim kaldırmasına rağmen ayarları düşürsem bile drop yiyor. Her 10 saniyede bir oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
ququleta Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2) Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #2 Oyun crackliyse olabilir hocam. Optimizasyonu çok kötü oyunun zaten bilmiyorum. Ben düşük ayarlarda bile 90 FPS falan oynuyordum.
Oyun crackliyse olabilir hocam. Optimizasyonu çok kötü oyunun zaten bilmiyorum. Ben düşük ayarlarda bile 90 FPS falan oynuyordum.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 13 Aralık 2023 #3 ququleta dedi: Oyun crackliyse olabilir hocam. Optimizasyonu çok kötü oyunun zaten bilmiyorum. Ben düşük ayarlarda bile 90 FPS falan oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Benimki normalde ultrada sabit kalsa 75-80 FPS arası veriyor. Ayrıca oyun crackli değil.
ququleta dedi: Oyun crackliyse olabilir hocam. Optimizasyonu çok kötü oyunun zaten bilmiyorum. Ben düşük ayarlarda bile 90 FPS falan oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Benimki normalde ultrada sabit kalsa 75-80 FPS arası veriyor. Ayrıca oyun crackli değil.
ququleta Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2) Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 Erkan Skywalker dedi: Benimki normalde ultrada sabit kalsa 75-80 FPS arası veriyor. Ayrıca oyun crackli değil. Genişletmek için tıkla... İlginç hocam. Bazı ayarlarlarla alakalı olabilir. Birazcık kurcalamayı denediniz mi?
Erkan Skywalker dedi: Benimki normalde ultrada sabit kalsa 75-80 FPS arası veriyor. Ayrıca oyun crackli değil. Genişletmek için tıkla... İlginç hocam. Bazı ayarlarlarla alakalı olabilir. Birazcık kurcalamayı denediniz mi?
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 13 Aralık 2023 #5 ququleta dedi: İlginç hocam. Bazı ayarlarlarla alakalı olabilir. Birazcık kurcalamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kurcalamak? Bütün grafik ayarlarını denedim. DLSS'i açınca düzeldi bi' tık. Ama bu sefer oyundan atmaya başladı.
ququleta dedi: İlginç hocam. Bazı ayarlarlarla alakalı olabilir. Birazcık kurcalamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kurcalamak? Bütün grafik ayarlarını denedim. DLSS'i açınca düzeldi bi' tık. Ama bu sefer oyundan atmaya başladı.