RTX 4050 sisteme açık dünya oyun önerisi

Kekver

Decapat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
İ5
Malumunuz yarın Steam autumn sale başlıyor. Epictede aktif devam eden bir indirim var sanırım. Açık dünya görevli olur beni uzun süre götürecek bir oyun istiyorum. Bilirsiniz bir oyuna onlarca dolar verip 7 saatte bitince ekrana bakma hissiyatını. Verdigim paraya değmesini istiyorum teşekkürler gelecek cevaplar için.(Rockstar oyunları ve Fallout oynadim.)

Malumunuz yarın Steam autumn sale başlıyor. Epictede aktif devam eden bir indirim var sanırım. Açık dünya görevli olur beni uzun süre götürecek bir oyun istiyorum. Bilirsiniz bir oyuna onlarca dolar verip 7 saatte bitince ekrana bakma hissiyatını. Verdigim paraya değmesini istiyorum teşekkürler gelecek cevaplar için.(Rockstar oyunları ve Fallout oynadim.)
Dyıng light 2 stay human.

Hocam iyi oyun sağ olun da fiyatı da iddialiymis bayağı :D biliyorum bir fiyat aralığı belirtmedim kusura bakmayın.

Duymuştum hocam 1. oyun nasıl peki?

Hocam bu arada oyunun konusu nedir biraz açıklar mısınız?
We Happy Few konusu farklı baya. İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybeden taraf İngiltere oluyor ve oradaki halkın savaş sonrası durumunu düzeltmek için mutluluk hapı icat ediyorlar. Çevre onu anlatıyor oyun zevkli ve konusu farklı.

Tek sıkıntısı yapay zekası biraz kötü ondan dolayı 10 üzeri 9 luk oyun 7-8 seviyesinde. Oyunda ana şehir 5-6 bölgeye ayrılmış bunların yarısı mutlu kişilerin olduğu ve çökmüş kıyafeti kötü kişilerin girmesinin yasak olduğu yerler diğeri ise tam tersi.

Son düzenleme:
We happy few konusu farklı bayağı. İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybeden taraf İngiltere oluyor ve oradaki halkın savaş sonrası durumunu düzeltmek için mutluluk hapı icat ediyorlar. Çevre onu anlatıyor oyun zevkli ve konusu farklı.

Tek sıkıntısı yapay zekası biraz kötü ondan dolayı 10 üzeri 9'luk oyun 7-8 seviyesinde. Oyunda ana şehir 5-6 bölgeye ayrılmış bunların yarısı mutlu kişilerin olduğu we çökmüş kıyafeti kötü kişilerin girmesinin yasak olduğu yerler diğeri ise tam tersi.

Konusu bir oyunda karşılaşacağımız cinsten değilmiş. Temasi farklı bayağı anladım. Sağ olun hocam cevap için indirim döneminde göz attiklarimda olacak.

Konusu bir oyunda karşılaşacağımız cinsten değilmiş. Temasi farklı bayağı anladım. Sağ olun hocam cevap için indirim döneminde göz attiklarimda olacak.
Çevresi, grafikleri falan keyifli Borderlands e benziyor. Korsan önermem tabi indirin diye de indirimde alın güzel oyun. Korsan yaygın dlc leri ile var da indirimde uyguna gelir herhalde.

Hocam iyi oyun sağ olun da fiyatı da iddialiymis bayağı :D biliyorum bir fiyat aralığı belirtmedim kusura bakmayın.

Duymuştum hocam 1. oyun nasıl peki?

Hocam bu arada oyunun konusu nedir biraz açıklar mısınız?
Hocam birinci oyunuda tam bı başyapıt,birinci oyunu hikayesi çok iyi olmamasına rağmen 4-5 kere baştan sona bitirmişligim var ,her ikiside oynamaya değer, düşünebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı