Çözüldü RTX 4050 sistemin performansı düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

halil312

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4050 intel i5 12nesil 24 gb ram
RAM
24
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
i5 12.nesil
Hiçbir şey yokken bir anda oyunlarda kasma meydana geldi. Fortnite Marvel Rivals gibi oyunlarda kasma ve ekranda renklerin bozulması meydana geliyor aynı zamanda EU4 BF1 gibi oyunlarda ise sıkıntısız çalışıyor.

Az önce başka bir arkadaşta seninle aynı sorunu yaşadğını söylemişti yeni NVIDIA güncellemesi sonrası aynı özellikleri vardı. Yapacağınız en mantıklı şey DDU ile driverları silip, güncellemeden önceki sürümünüze dönmek.

Az önce başka bir arkadaşta seninle aynı sorunu yaşadğını söylemişti yeni NVIDIA güncellemesi sonrası aynı özellikleri vardı. Yapacağınız en mantıklı şey DDU ile driverları silip, güncellemeden önceki sürümünüze dönmek.

DDU kullanırken dikkatli olmalı tek hatayla ekran kartı pert oluyor benim başıma geldi.

Dislike atanı anlamıyorum pert konusunda yanlış söyledim kbyın formatlık olmuştu cihaz siyah ekran da kalıyordu hiçbir çözümü de yoktu.

Son düzenleme:
DDU kullanırken dikkatli olmalı tek hatayla ekran kartı pert oluyor benim başıma geldi.

Dislike atanı anlamıyorum pert konusunda yanlış söyledim kbyın formatlık olmuştu cihaz siyah ekran da kalıyordu hiçbir çözümü de yoktu.

Güvenli moda alıp mı yaptın.

Windows 10 olduğundan olabilir. Çoğu modern laptopun Windows 10 sürücüsü yok. Modeli neydi laptopun?
lenova

O arkadaş benim yerime yazdı xd deneyeceğim hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı