RbeD Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #11 720718 dedi: Eki Görüntüle 2300803 Eki Görüntüle 2300805 Eki Görüntüle 2300806 Bilgisayarda bir oyun açık değilken veriler bunlar. Biraz geç oldu ders çalışıyordum kusuruma bakmayın mâlum sınav senesi Genişletmek için tıkla... Boşta biraz yüksek gibi Kaspersky bir şey bulmadıysa yoktur muhtemelen virüs vs. bilgisayarı ne zaman aldınız?
720718 dedi: Eki Görüntüle 2300803 Eki Görüntüle 2300805 Eki Görüntüle 2300806 Bilgisayarda bir oyun açık değilken veriler bunlar. Biraz geç oldu ders çalışıyordum kusuruma bakmayın mâlum sınav senesi Genişletmek için tıkla... Boşta biraz yüksek gibi Kaspersky bir şey bulmadıysa yoktur muhtemelen virüs vs. bilgisayarı ne zaman aldınız?
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 2 Eylül 2024 #12 RbeD dedi: Boşta biraz yüksek gibi Kaspersky bir şey bulmadıysa yoktur muhtemelen virüs vs. bilgisayarı ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... 1.5 Sene oldu sürücüleri yükledim hala aynı FPS
RbeD dedi: Boşta biraz yüksek gibi Kaspersky bir şey bulmadıysa yoktur muhtemelen virüs vs. bilgisayarı ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... 1.5 Sene oldu sürücüleri yükledim hala aynı FPS
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #13 Hocam iGPU kullanıyor olmasın? Grafik ayarlarından yüksek performansa seçin bakalım.
RbeD Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #14 Hocam GPU ile çok bir alakası yok CPU sıcaklığı haddinden yüksek. Teknik servise götürmenizi tavsiye ederim.
Hocam GPU ile çok bir alakası yok CPU sıcaklığı haddinden yüksek. Teknik servise götürmenizi tavsiye ederim.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #15 RbeD dedi: Hocam GPU ile çok bir alakası yok CPU sıcaklığı haddinden yüksek. Teknik servise götürmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum işlemcinin ekran kartını kullanıyordur belki ondan olabilir denesin bakalım ama bakım yaptırmadıysa yaptırırsa hoş olır.
RbeD dedi: Hocam GPU ile çok bir alakası yok CPU sıcaklığı haddinden yüksek. Teknik servise götürmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum işlemcinin ekran kartını kullanıyordur belki ondan olabilir denesin bakalım ama bakım yaptırmadıysa yaptırırsa hoş olır.
RbeD Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #16 gojofaniyim dedi: Dostum işlemcinin ekran kartını kullanıyordur belki ondan olabilir denesin bakalım ama bakım yaptırmadıysa yaptırırsa hoş olır. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle olsa bile boştayken işlemci fazla sıcak sorun orada normalde olsa doğru söylüyor olabilirdiniz.
gojofaniyim dedi: Dostum işlemcinin ekran kartını kullanıyordur belki ondan olabilir denesin bakalım ama bakım yaptırmadıysa yaptırırsa hoş olır. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle olsa bile boştayken işlemci fazla sıcak sorun orada normalde olsa doğru söylüyor olabilirdiniz.
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.679 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #17 MUX switch açın. 40 serisi laptoplarda oluyor genelde. Bilgisayarınızın markası nedir?