Çözüldü RTX 4050 ve i5 12450-H'lı sistem Valorant'ta 100 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EkoEkoo

Hectopat
RAM
32GB
SSD veya HDD modeli
1TB SSD
Ekran kartı
RTX 4050 105W
İşlemci
i5 12450H
Prize takılı hep laptopum ama Valorant'ta 140 FPS üstünü göremiyorum çoğu zaman. Hatta arada 80FPS'lere kadar iniyor. Ne yapmam gerek? CS2'de 200FPS'i geçiyor Valorant'ta sorun sanırım.

Çözüm
İşlemci limiti vs olabilir mi çünkü R5 5600-5500'lü ekran kartsız bilgisayarda 200 FPS veriyor zaten Valorant işlemci odaklı olduğu için.

İşlemcinizde limit var muhtemelen. Ayrıca MUX ayarını ekran kartına çekin.

Oyunu ilk kurduğunuzda FPS sabitleyici açık oluyor girin bir bakın FPS sabitleyici açıkmı diye açıksa kapatın.

Bu özelliklerle öyle FPS alman değişik fanlar iyi çalışıyor mu?

Fanlarda problem yok Vanguard ile ilgili bir sorun vardı sanırım başlangıç uygulamalarından kaldırınca düzeldi tam nedeninin bilmemekle birlikte artık 350FPS alıyorum. MUX zaten açıktı. Oyunu da bayadır oynuyorum FPS limiti de kapalıydı zaten.
İşlemci limiti vs olabilir mi çünkü R5 5600-5500'lü ekran kartsız bilgisayarda 200 FPS veriyor zaten Valorant işlemci odaklı olduğu için.

İşlemcinizde limit var muhtemelen. Ayrıca MUX ayarını ekran kartına çekin.

Oyunu ilk kurduğunuzda FPS sabitleyici açık oluyor girin bir bakın FPS sabitleyici açıkmı diye açıksa kapatın.

Bu özelliklerle öyle FPS alman değişik fanlar iyi çalışıyor mu?

Fanlarda problem yok Vanguard ile ilgili bir sorun vardı sanırım başlangıç uygulamalarından kaldırınca düzeldi tam nedeninin bilmemekle birlikte artık 350FPS alıyorum. MUX zaten açıktı. Oyunu da bayadır oynuyorum FPS limiti de kapalıydı zaten.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı