Java Edition'da Ray Tracing yok. Bedrock Edition'da ise oyunun ayarlarından açabilirsiniz.Merhaba RTX özelliğini açmak istiyorum 4050 kartım var.
Lakin Minecraft'ta garfik ayarlarında ışın izleme Ray Tracing tarzı bir ayar göremedim.
Bir arkadaşım NVIDIA üzerinden yapıldığını söyledi, baktım orada buna benzer bir ayar var ama emin olmak için soruyorum, bunu mu açmalıyım?
Sorduğum soru tam olarak bu değil ama nvdia üzerindeki rtx özelliğini açarsam oyunlara uygular mı?Java Edition'da Ray Tracing yok. Bedrock Edition'da ise oyunun ayarlarından açabilirsiniz.
Ray Tracing ayarı Nvidia uygulamasından değil oyunun ayarlarından yapılır.Sorduğum soru tam olarak bu değil ama nvdia üzeindeki rtx özelliğini açarsam oyunlara uygular mı?
Sadece minecraft için sormuyorum genel oyunların hepsinda nvdia ayarlarındaki rtx özelligini açarsan uyguluyor mu rtx destekleyen oyunlarda.Java'da RT yok, OptiFine yükleyerek Shader yükleyebilirsiniz. Bedrock'ta ise var ama sadece bazı haritalar destekliyor.
O zaman tam olarak neden bana nvidia üzerinden yapabilirsin dendi ve orada böyle bir ayar var.Ray Tracing ayarı Nvidia uygulamasından değil oyunun ayarlarından yapılır.
Yanlış bilgi verilmiş, oyun ayarlarından açılır Ray Tracing özelliği. Nasıl çözünürlük değiştiriyorsan veya kalite ayarlarını yapıyorsan aynı şekilde Ray Tracing de oyun ayarlarından yapılır.Sadece minecraft için sormuyorum genel oyunların hepsinda nvdia ayarlarındaki rtx özelligini açarsan uyguluyor mu rtx destekleyen oyunlarda
O zaman tam olarak neden bana nvidia üzerinden yapabilirsin dendi ve orada böyle bir ayar var.
Peki hangi oyunlarda rtx özelliği olduğuna dair bir site bir liste var mı acaba bakabileceğim?Yanlış bilgi verilmiş, oyun ayarlarından açılır Ray Tracing özelliği. Nasıl çözünürlük değiştiriyorsan veya kalite ayarlarını yapıyorsan aynı şekilde Ray Tracing de oyun ayarlarından yapılır.
Aldığım ürünün özelliğini kullanmadan tam olarak aldım demem ondanPeki hangi oyunlarda rtx özelliği olduğuna dair bir site bir liste var mı acaba bakabileceğim?
NVIDA uygulamasından oyunlarda rtx özelliğini açabiliyorsun fakat oyuna girip açmakla ayynı şey bu arada mc bedrocta açabilirsin sadece rtxSadece minecraft için sormuyorum genel oyunların hepsinda nvdia ayarlarındaki rtx özelligini açarsan uyguluyor mu rtx destekleyen oyunlarda.
O zaman tam olarak neden bana nvidia üzerinden yapabilirsin dendi ve orada böyle bir ayar var.