RTX 4060 2K oyun için yeterli mi?

xtalhax

Centipat
Daha fazla  
RTX 4060 ekran kartım var. 2K monitör satın aldım 180 Hz. Oyunlarda yeterli olur mu, kaldırır mı sizce ekran kartım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani çözünürlük arttıkça VRAM kullanımı artıyor oyunlarda. 4060 8 GB VRAM'ı olan bir GPU. Yüksek veya ultra ayarlarda çoğu oyunda zor oynatacağını düşünüyorum ama tabi sadece tahmin. oynadığınız oyunlarada bağlı olan birşey bu kalkıpta RDR TLOU gibi oyunlar için zor bu söylediğiniz ayarlar. Orta ağırlıktaki oyunlarda akıcı olarak oynatır ama ayarları bilemem bunu Youtubede 4060 2k performans diye aratırsanız daha net görebilirsiniz oyundan oyuna sonuçları Ama net cevap isterseniz 8VRAM ile zor olabilir.

Oynarsın fakat ileride yetersiz kalır. Şuan için büyük bir sorun yaratmaz.

4060 kullanıcısyım RDR2 Ultra ayarlar 60 FPS lakin 1080p

Yukarıda arkadaşın dediği gibi her kart için YouTube da her çözünürlük için test videoları var onları izlersen kafanda fikir oluşur. Ben 4070 Ti kullanıyorum 4060 gücünü tam bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda daha net görebilirsiniz. Buna göre karar verebilirsiniz 2k'da iyi veya kötü mü diye.

Medium - High ayarlar, DLSS falan derken oynarsınız sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…