RTX 4060-4070 laptop önerisi

Bütçe
52000

Termite

Decapat
Daha fazla  
Bir arkadaşım için laptop bakıyorum. Taksitle alacak. Tulpar T5 v23.4.1 almak istediğini söyledi hemen olaya el attım daha iyi bir laptop arıyorum. Ekran kartı 100W aşağısı olmasa iyi olur. İşlemci de darboğaz yapmayacak herhangi biri olabilir. Fiyatlar çok şişmiş hangisi iyi fiyatlı seçmekte zorlanıyorum. Yardımlarını bekliyorum. Bütçe olduğuncamin ama çok güzel bir PC çıkarsa 50-52 bandına çıkabiliriz.

Fiyatı düşük olup da SSD RAM yükseltme yapınca diğerleri ile aynı fiyata gelecekse pek tercih etmiyoruz. Ben uğraşırım da arkadaş yükseltmeyle uğraşmak.

En kısa vakitte alacağız arkadaşlar ona göre önerilerinizi bekliyorum.

Gigabyte Auros 16x 4070'li model (140W) 58.000'e satılmıştı kısa bir süre önce.

Takip edilebilir eğer bütçeye uygunsa

Taksitle alınacaksa N11 3 ay vade farksız veriyor bildiğim kadarıyla. Amazon'da 6 ay vade farksız. Oralar takip edilebilir.

r bildiğim kadarıyla. Amazon'da 6 ay vade farksız. Oralar takip edilebilir.
Buradaki 1tb SDD ve HB Wrold karta 9 taksit yapıyormuş. Daha aşağı fiyatlı bir pc alıp Monitör takmayı da düşünebiliriz. Arkadaşım hemşire çok pc başında kalacak biri değil ama eve gelince de BF1, R6, Valorant, GTA5 oynatsın uzun süre götürsün kafasında.

Şu an stokta yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…