Anakartları sorun çıkarıyor. Yeni olması sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Eskilerin de sorunlu olduğu sonradan anlaşıldı.Ne gibi? Pek kronik sorunu gözükmüyor şu an, soğutması da macun değişimiyle çoğu modeli solluyor.
Anakartları sorun çıkarıyor. Yeni olması sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Eskilerin de sorunlu olduğu sonradan anlaşıldı.Ne gibi? Pek kronik sorunu gözükmüyor şu an, soğutması da macun değişimiyle çoğu modeli solluyor.
Anakartları sorun çıkarıyor. Yeni olması sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Eskilerin de sorunlu olduğu sonradan anlaşıldı.
Yeni Clevo bunlar. @403976
Evet, var. Kanitim clevo monster kullanıcıları. Ne hikmetse TongFang kasa monster kullananların küçük bir kısmı sikayet ederken clevo kasa kullananlarda bu oran çok daha fazla. Sorunlar iki seneden sonra ortaya çıkmaya başlar.Anakartları sorun falan çıkarmıyor, kanıtın var mı da bunu diyorsun?
Aynen öyle, kasa daha kaliteli aynı şekilde soğutmasıda kaliteli. Cihazlarda limit yok, BIOS kısmı biraz sorunlu ama güncellemeler ile düzeltilir diye düşünüyorum.
Evet, var. Kanitim Clevo Monster kullanıcıları. Ne hikmetse Tongfang kasa Monster kullananların küçük bir kısmı sikayet ederken Clevo kasa kullananlarda bu oran çok daha fazla. Sorunlar iki seneden sonra ortaya çıkmaya başlar.
İçindeki anakart aynı. Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu da unutma. 2 sene sonra burayı ağlama duvarına çevirirsin.Yeni Clevo kasalar diyoruz sen eskilerden bahsediyorsun, yeniler hakkında bir kanıtın yoksa yazma.
İçindeki anakart aynı. Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu da unutma. 2 sene sonra burayı ağlama duvarına çevirirsin.
O modeli kullanmıyor ki zaten@403976 kimse cihazını kötülemez anlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.