Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Aralık 2023 #11 Ekran kartı fan hızını kendi ayarlıyor mu yoksa benim afterburner gibi bir uygulamadan ayar yapmam lazım mı?
Ekran kartı fan hızını kendi ayarlıyor mu yoksa benim afterburner gibi bir uygulamadan ayar yapmam lazım mı?
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 21 Aralık 2023 #12 Pikachewie dedi: Ekran kartı fan hızını kendi ayarlıyor mu yoksa benim Afterburner gibi bir uygulamadan ayar yapmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarlar siz sadece anormal bir derece olduğunda endişelenmeniz gerekir yükte 75'i geçmiyorsa sıkıntı yoktur.
Pikachewie dedi: Ekran kartı fan hızını kendi ayarlıyor mu yoksa benim Afterburner gibi bir uygulamadan ayar yapmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarlar siz sadece anormal bir derece olduğunda endişelenmeniz gerekir yükte 75'i geçmiyorsa sıkıntı yoktur.