b1skyy
Hectopat
- Makaleler
- 1
"Ucu ucuna kurtarıyor" = darboğaz yapma sınırındaDarboğaz yaptığını söylediğimi hatırlamıyorum. İşlemci genel olarak yeterli fakat sınırda.
"Ucu ucuna kurtarıyor" = darboğaz yapma sınırındaDarboğaz yaptığını söylediğimi hatırlamıyorum. İşlemci genel olarak yeterli fakat sınırda.
Belirli oyunlarda %90 a ulaşıyor CPU. Bu senin için tam yetiyor demekse tamam."Ucu ucuna kurtarıyor" = darboğaz yapma sınırında
CPU Tamamı kullanılsın diye yapılan bir bileşendir. 4 çekirdekli bir işlemcinin sadece 2 çekirdeğini kullanması iyi birşey değildir. Veya 6000 devir çeviren bir arabayı 3000 devire kadar kullanmak motoru için iyi değildir. Umarım anlatabilmişimdir. Dediğim gibi işlemci %95-99 civarına ulaşmadığı sürece sağlıklı çalışırBelirli oyunlarda %90 a ulaşıyor CPU. Bu senin için tam yetiyor demekse tamam.
Yapar.
Çok olmasa da yapar sanırım.
3060 sıfır olarak alınmaz. RTX 4060 alın. Darboğaz yapmaz belirli oyunlarda işlemciye yük biner sadece ama onda d sorun yaratmaz.Kanka peki GeForce RTX 3060 Dual white OC 8 GB GDDR6 128 bit darboğaz yapar mı yapmaz diyorum arkadaşıma yapar diyor cevaplarsan sevinirim.
Darboğaz yapmaz ama alacaksan sıfır alma.Kanka peki GeForce RTX 3060 Dual white OC 8 GB GDDR6 128 bit darboğaz yapar mı yapmaz diyorum arkadaşıma yapar diyor cevaplarsan sevinirim.
3060 sıfır olarak alınmaz. RTX 4060 alın. Darboğaz yapmaz belirli oyunlarda işlemciye yük biner sadece ama onda D sorun yaratmaz.
Fiyatını hak etmiyor, şu an gereksiz pahalı eski nesil bir kart. Ha illaha 3060 alıcam dersen 8gb olan yine alınmaz. 3060 12GB modeli ile arasında 10 FPS oynuyor neredeyse.Neden 0 alınmaz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.