RTX 4060 alınır mı?

Öyle ise bence ikinci elden 3080-3090 bakabilirsiniz.
Danıştığım kişiler beni çok korkuttu bu konuda. İlk başta 2.elden 3070 almayı düşünüyordum fakat 4060'a döndüm. 4 Senelik Rx580 8gb kullanıyorum çok ısınıyor ayrıca performansı düştü. Benim için 4060 ısınmasın ve 3070 civarı beklediğim performansı sağlasın yeter.

Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ekran kartını almak istiyorum işlemcim Ryzen 5 5500 ileride değiştireceğim için şu anlık darboğazı pek umursamıyorum fakat soğutma sıkıntıları çıkarır mı bu ekran kartı?

Onun yerine.
Bunu alabilirsin Galax iyi soğutması o karta göre zaten RTX 4000 serisi çok ısınmaz ve o işlemciyle darboğazı çok yaşamazsın hatta hissetmezsin bile.
Ya da ikinci el RTX 3000 serisi bakabilirsin o sıfır fiyata 3080 bulunuyor.

Danıştığım kişiler beni çok korkuttu bu konuda. İlk başta 2.elden 3070 almayı düşünüyordum fakat 4060'a döndüm. 4 senelik RX580 8 GB kullanıyorum çok ısınıyor ayrıca performansı düştü. Benim için 4060 ısınmasın ve 3070 civarı beklediğim performansı sağlasın yeter.

3060 Ti civarı verir.

Testlerin videosu var mı?
İnternette farklı kaynaklarda mevcut hocam. Bir tanesini bırakayım mesela:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada 4060Ti var ama aşağı yukarı aynı.

Burada da RTX 4060 var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%50 fan devrini geçmeden gayet serin çalıştırabiliyor kartı.

ASUS elbette daha kaliteli malzeme ve yapı kullanmıştır diye düşünüyorum uzun ömürlülük açısından.

Gainward dandik bir marka değil ve 4060 gibi bir kartta soğutmada çok fark etmiyor açıkçası ben pek fark olacağını sanmıyorum. Aralarında 1K fark var alınabiliyorsa ASUS almak daha iyi olur tabii.

Danıştığım kişiler beni çok korkuttu bu konuda. İlk başta 2.elden 3070 almayı düşünüyordum fakat 4060'a döndüm. 4 Senelik Rx580 8gb kullanıyorum çok ısınıyor ayrıca performansı düştü. Benim için 4060 ısınmasın ve 3070 civarı beklediğim performansı sağlasın yeter.
3080-3090 elinde gezdirir bu kartı. 3090'nın dengi 4070Ti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı