falconn32 Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #11 Can demir1212 dedi: Merhaba teşekkür ederim. INTEL I3 12100F - RTX 4060 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sistem bu vatanla konuşmuştum iyi demişlerdi. Merhaba sadece Valorant LoL ve Minecraft oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu biraz pahalı gibi. Gaming gen veya İtopya üzerinden alırsan birkaç bin TL kar edersin.
Can demir1212 dedi: Merhaba teşekkür ederim. INTEL I3 12100F - RTX 4060 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sistem bu vatanla konuşmuştum iyi demişlerdi. Merhaba sadece Valorant LoL ve Minecraft oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu biraz pahalı gibi. Gaming gen veya İtopya üzerinden alırsan birkaç bin TL kar edersin.
K Kerem DEHRİ Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #12 Ali Keffal dedi: Hocam ben R5 5600 varken i3 almam, MSI Ventus kartları genelde çok ısınıyor(genelde herkes diyor), Kasa ve PSU Rampage marka genel olarak çok kalitesiz. Ve evet o sistem için bir tık pahalı. Genişletmek için tıkla... knk i3 ama yeni çıktı araştır istersen çoğundan iyi ben aldım aşırı memnunum
Ali Keffal dedi: Hocam ben R5 5600 varken i3 almam, MSI Ventus kartları genelde çok ısınıyor(genelde herkes diyor), Kasa ve PSU Rampage marka genel olarak çok kalitesiz. Ve evet o sistem için bir tık pahalı. Genişletmek için tıkla... knk i3 ama yeni çıktı araştır istersen çoğundan iyi ben aldım aşırı memnunum