RTX 4060 alınır mı?

Bütçe
13.000
1080p oynayacaksanız RTX 4060 ti öneririm. DLSS ile baya götürür. 2K için RTX 4060 ti dlss ile 2-3 yıl götürür. Fakat 2K geçmeyi düşünürseniz önermem.
2K geçmeyi düşünmüyorum 1080p'den çok memnunum. 4060Ti ile sıcaklıklar nasıl olur.

RTX evet oyunlara biraz gerçeklir veriyor ama. AMD de FSR da bayağı geliştirmeler yapıyor. Fiyat açısından da iyi sana tek tavsimyem RX 6700XT 12 GB darboğazda yapmaz o işlemciyle

Bak onu da geçtim overclock gerekmeyen bir kart ama yine de yaparsan aşırı iyi oluyor.

Arada 2k fiyat farkı var kararsız kaldım şuanda. Dlss desteği daha uzun süre götürür gibi geliyor ama emin değilim.

Ben galiba Nvidia tarafını tercih edeceğim şuanda elimde GTX 1660 Super olduğundan biliyorum ki Geforce Experience ile video kaydı almak, driver güncellemek gibi birçok şey çok rahat hallediliyor. Yazılım konusunda çok fazla destek sunuyor Nvidia. Amd bu konuda ne kadar iyi bilmiyorum ve Nvidia ekran kartları daha sıkıntısız güvenilir geliyor gözüme. İnternette RX ekran kartlarında problem yaşayan birçok kişi gördüm ama gözüme hiç RTX'lerde problem yaşayan kişiler takılmadı. Dlss de çok cazip geliyor gözüme.

Sen bilirsin ama RX 6000 serisi gücünü çok zorlayıp daha çok performans vermeye çalşır ve sürücü sorunları yaşayanlar 500 serisinde istersen araştır GB açısından fiyat açısından performans açısından RX 6600 tabii sana kalmış DLSS'e kapılmayın FSR da büyük gelişmeler olacak

Birkaç kişi daha görüşünü belirtse iyi olur. Birden fazla fikri değerlendirmem lazım.

2 yıldır RTX 4060 kullanıyorum kişiliğimden 1080p bana aşırı yeterli ve daha zevkli geliyor 2 yıldır oynuyorum ve kartımdan çok memnunum gerçekten aşırı grafik delisi değilim olmamama rağmen her oyunu Ultra 1080P'de oynuyorum 8 GB VRAM konusunda hiç sorun yaşamadım 2025 oyunlarında bile sadece indiana jonesda biraz grafikleri düşürdüm o kadar gerçekten çok güzel bir fiyat performans kartı.

Alabiliyorsan 4060 Ti'ya da 3060 Ti al VRAM kafayı takma 1080P'de sıkıntı olmaz. GTA 6 için AMD almasan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…