RTX 4060 alınır mı?

Bütçe
21000
RT kim kullanıyor Allah aşkına? DLSS diyorsan FSR 3.0 diye bir şey var haberin olsun. Saf güçtede biraz değil, bayağı fark ediyor. Üstelik Sahibinden'de daha ucuza temiz bulunabiliyor.

FSR bir teknoloji değil. Ayrıca RT çoğu oyunda güzel bir görünüm sağlıyor. 6700XT yerine 2. el 6900XT daha iyi. Hatta sıfır bile alınabilir bir kart 6900XT.

FSR goruntuyu cok bozuyor

Öyle bir teknoloji yok hükmündedir. RX 6600XT kullanıyorum. FSR yerine XeSS kullanıyorum. Üstüne daha fazla FPS alıyorum.

Neden MSI gibi çöp bir firmaya o kadar para versin?

+1 ASUS varken MSI almak... İki fanli olması da fark etmiyor bence.
AMD tarafinda ASUS daha pahalı olmasa ASUS RX 6700 XT tavsiye ederdim ama pahalı. :d
İyi bir islemcin varsa sorun yaşamazsın 4060 ile.
FSR'in iyi olduğu birkaç oyun var, Forza, Spider-Man, Starfield, adını unuttuğum birkaç oyun filan. :d şimdilik FSR için ekran kartı alınmaz, 6700 XT güzel ama ışın izleme de geride kalıyor bir tek Spider-Man iyi.

AMD tarafinda ASUS daha pahalı olmasa ASUS RX 6700 XT tavsiye ederdim ama pahalı. :d
FSR'in iyi olduğu birkaç oyun var, Forza, Spider-Man, Starfield, adını unuttuğum birkaç oyun filan. :d şimdilik FSR için ekran kartı alınmaz, 6700 XT güzel ama ışın izleme de geride kalıyor bir tek Spider-Man iyi.

ASUS'un Dual serisi sorunlu değil mi?

EK: Bu kadar fiyata 4060 saçma. 4060 Ti ile aynı fiyatta.

Asus Tuf'ın attığım ekran kartına karşı şansı yok.

10-12FPS fark var. Yani değmez.
NVIDIA kullanmadım ama ASUS Dual RX 6700 XT kullanıyorum soğutma da sorun yaşamadım.
4060 ile Ti arasında da cidden hiç fark yok. Max 5-7 FPS.

ASUS TUF'ın attığım ekran kartına karşı şansı yok.

10-12FPS fark var. Yani değmez.

Eğer site sorunsuz ise alsın arkadaş. Benim site hakkında bir bilgim yok, diğer sitelerde 20 binden başlıyor fiyatları. Aynı şekilde trend yol a da güvenilir mi bilmiyorum.

Trendyol da ki urun ya garantisiz yada 2. El.

Eğer site sorunsuz ise alsın arkadaş. Benim site hakkında bir bilgim yok, diğer sitelerde 20 binden başlıyor fiyatları. Aynı şekilde trend yol a da güvenilir mi bilmiyorum.

Trendyol da ki ürün ya garantisiz ya da 2. El.

Efendim, alınmaz diyorum. Çünkü parça kalitesi olarak Red Devil'ın karşısında şansı yok. Marka takıntınız olmasın markalar sizin takıntınız olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı