Dostlar bugün Vatan'dan laptopu satın aldım. Önereceğiniz uyumlu bir RAM var mıdır? RAM alırken neye dikkat etmem lazım?
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Üzgünüm 8 GB eklemek istediğimi belirtmemişim.
Herhangi bir DDR5 SO-DIMM bir RAM alsam uyumlu olur mu?
AMD işlemcilerde aynı marka model RAM'lerin olması önemli diye birisi yazmıştı ama bilgisi olan var mı ne kadar doğru?
Sorun olacağını sanmam fakat 4060 modelde 2 adet 8 GB RAM bulunuyor zaten.
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tek 8 yok mu burada ben mi yanlış biliyorum. Aldığın yere göre değişir bu.
Özür dilerim haklısınız aklımdan çıkmış. Bu modeli tek 8 ile satan bir vatan vardı. Bendeki aynı bilgisayarda 2 adet Micron RAM bulunuyor. Crucial RAM bakabilirsiniz. Fakat yerinizde olsam 2 adet 16 alırdım. Bende 16 GB RAM var ucu ucuna yetiyor. 800 MB dahili ekran kartı kullanıyor sana 15.2 GB RAM kalıyor.
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.