ASUS Dual 4060 var bende gayet memnunum soğutma olarak cidden güzel bir sistemi var tabii isteğe bağlı olarak MSI kullanan arkadaşları da dinlemenizi öneririm.
ASUS Dual 4060 var bende gayet memnunum soğutma olarak cidden güzel bir sistemi var tabii isteğe bağlı olarak MSI kullanan arkadaşları da dinlemenizi öneririm.
RTX 4060 Ekran Kartı Fiyatları | incehesap.com burada 5-6 tane model var buradakilerden bir tanesini seçip önerebilirsiniz arkadaşlar Asus dual önermiş mesela ben MSI ventus düşünüyordum sizce?
RTX 4060 Ekran Kartı Fiyatları | incehesap.com burada 5-6 tane model var buradakilerden bir tanesini seçip önerebilirsiniz arkadaşlar ASUS Dual önermiş mesela ben MSI Ventus düşünüyordum sizce?
En ucuz Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus ile arasında 2.700tl fark var. Asus modeli bence de en kaliteli olanıdır ama Galax ın soğutması da iyidir. Aradaki farkı verip vermemek size kalmış tabi.