RTX 4060 CS 2'de 240 FPS veriyor

deniz0039

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
MSI RTX 4060
İşlemci
Intel i5 12400
Arkadaşlar herkese merhaba, ben yaklasik 3 hafta once yeni bir sistem satin aldim. RTX 4060 ve Intel i5 12400 32 GB RAM. Ayrica sivi sogutmali bir sistem. Benim sorum su CS 2 butun ayarlar cok dusukte ve 4:3 olmasina ragmen yaklasik 240 FPS civari aliyorum. Bazi videolar goruyorum ayni sistemlerde insanlar 350-400 FPS alıyor ve bu canimi cok sıkıyor. Bu sisteme 56k para verdim. Yardimci olun akil verin. PC'den pek anlamam. Ne yapmam gerek?

56K bu özellikler için çok fazla, geçmiş olsun öncelikle. CS2 GPU'dan çok CPU'ya yüklenen bir oyundur. i5 12400F - RTX 4060 ikilisi için aldığınız FPS değerlerinde bir gariplik gözükmüyor. İnternette ki testlerde de bu civarlarda FPS değerleri alınıyor zaten.

Bu sisteme cidden 56k paramı verdiniz yani iade şansınız varsa iade edin çok çok daha iyisini alabilirsiniz bu paraya.

Bu sisteme cidden 56k paramı verdiniz yani iade şansınız varsa iade edin çok çok daha iyisini alabilirsiniz bu paraya.
yok knk tüm sistem klavye mause koltuk fln toplam 56k tuttu yamlıs yazmışım

56 k tüm sistem klavye fln tutarı sadece kasa 30k tuttu peki ben yüksek fps için işlemciyi değiştirsem mesela ekran kartımla uyumlu işlemci alsam fps yükselir mi mesela ryzen 7 serisi bi işlemci uygun mu ekran kartıma ya da bildiğiniz uyumlu biri şlemci varsa fikir verirseniz sevinirim

Yine pahalı geldi ekipmanlar espor ekipmanları herhalde :d

30K da yüksek hocam kasaya. Her neyse fiyat konumuz değil. Yüksek FPS'i ne yapacaksınız? Kaç Hz monitorunuz var? Gayet iyi FPS değerleri alıyorsunuz zaten parça degistirmeye gerek yok.

O sistem Max 27 k bile etmez 32 GB RAM ve sıvı soğutucu fazla bile o sisteme kısacası geçmiş olsun o paraya 4070'superli sistem bile toplanır.

30K da yüksek hocam kasaya. Her neyse fiyat konumuz değil. Yüksek FPS'i ne yapacaksınız? Kaç Hz monitorunuz var? Gayet iyi FPS değerleri alıyorsunuz zaten parça degistirmeye gerek yok.
280 hz monıtor var ama oyun sanki takılıyo gibi geliyor anlamadım

O sistem Max 27 k bile etmez 32 GB RAM ve sıvı soğutucu fazla bile o sisteme kısacası geçmiş olsun o paraya 4070'superli sistem bile to

Yine pahalı geldi ekipmanlar espor ekipmanları herhalde :d
koltuk pahalıya patladı biraz diğer ekipmanlar steelseries fln

280 hz monıtor var ama oyun sanki takılıyo gibi geliyor anlamadım

koltuk pahalıya patladı biraz diğer ekipmanlar steelseries fln
VSYNC açıp kapamayı deneyin, FPS sabitleme deneyin, grafik ayarlarına bir göz atın. O kadar FPS alıp da takılıyor gibi gelmesinin tek mantıklı sebebi ekran yirtilmalari olur. 400 500 FPS de alsanız 280 FPS izliyormuş gibi hissedeceksiniz zaten bir şey fark etmeyecek. Monitörünüz saniyede 280 kare gösterebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…