RTX 4060 CS2 30 FPS veriyor

Sinan BALCI

Kilopat
HP Victus 16-R1073NT laptop kullanıyorum. CS2'de bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım. 250-300 FPS arası alıyordum. Bir anda düşük FPS sorunu ile uğraşır oldum. NVIDIA ayarlarını, Intel ayarlarını, oyun ayarlarını kontrol ettim. Bilgisayarı sıfırlayıp sürücüleri elle silip geri kurulumunu yaptım. Sorun hala devam etmekte. Laptop şarja takılı ve performans modunda. Sıcaklık 65-70 arasında seyrediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus 16-R1073NT laptop kullanıyorum. CS2'de bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım. 250-300 FPS arası alıyordum. Bir anda düşük FPS sorunu ile uğraşır oldum. NVIDIA ayarlarını, Intel ayarlarını, oyun ayarlarını kontrol ettim. Bilgisayarı sıfırlayıp sürücüleri elle silip geri kurulumunu yaptım. Sorun hala devam etmekte. Laptop şarja takılı ve performans modunda. Sıcaklık 65-70 arasında seyrediyor.
Afterburner gibi bir uygulama ile oyun için değerleri paylaşır mısın?

ekran kartı sürümü güncelmi yada nvindia app den kalitemi yaptınız oyunu
cs.PNG

Asla ama asla hiçbir oyunun ayarını NVIDIA uygulaması ile yapmayın gerçekten cok gereksiz saçma sapan ayarlar yapıyor ve bilgisayarınız gercek performansıyla calısmıyor kendi ayarlarınızı kendiniz yapın ve CS'den FPS kare hızını yükseltin ayarlardan

Afterburner testlerini atabilir misin hocam.

Ekran kartı sürümü güncel mi ya da nvindia Appden kalitemi yaptınız oyunu Eki Görüntüle 2610423

Sürücülerim güncel. Kaliteli olarak da performans olarak da denedim. İptal edip kendim de düzenledim. Şu an oyunun sunduğu en düşük ayarlarda 70-140 arası dalgalı FPS alıyorum.

Afterburner testlerini atabilir misin hocam.

Afterburner'ı sonuçlarını oyun içerisinde göremiyorum. Rtts ve Afterburner'ı açtım. İzlem kısmından istediklerimi seçip OSD de göster dedim ancak oyun ekranına gelmiyor.

Omen Gaming Hub üzerinden yaptım. İşlemci %25-32, GPU %28-35 arası kullanım yapıyor. Aldığım ortalama FPS 100. CPU 65, GPU 50 derecelerde seyrediyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı