RTX 4060 değerleri nedir?

Nami

Decapat
İyi günler. Forumda birkaç tane bu tarz konu gördüm ve bilgisayardan çok anlamadığım için konu açma gereksinimi duydum. Bazı konularda ekran kartıyla alakalı watt, ekran kartı kullanımı gibi terimler kullanıldığına şahit oldum. Bende HP Victus Laptop 16 - S0035NT AMD Ryzen 5 - 7640HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Siyah 7Z5Z2EA - HP Store bu laptop var. Bu bilgisayarın normal değerleri ne? Bu değerlere nereden bakıyoruz? Başka bu tarz dikkat etmem gereken şeyler var mı?
Bilgisayarlar neredeyse hiç alakam yok ve öğrenmek istiyorum. Ama ne araştıracağımı bilmediğim için pek bir şey öğrenemiyorum. Mesela konu da denk gelmesem siddin sene watt ile alakalı bir şeye bakmak gelmez. Bu tarz şeyleri öğrenme için de ne yapabilirim?

Bu 3-4 soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum.

(Konuyla çok alakam olmayınca ne başlık koyacağımı bulamadım. Moderatörler yardım ederse güzel olur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…