ICEFLASH Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 RAM 16gb SSD veya HDD modeli m2 ssd 1tb Ekran kartı gıgabyt 4060 wındforce Anakart gıgabyt İşlemci ı5 12400f Merhaba arkadaşlar, RTX 4060 sistem secret laboratory oyunun da yüksek ayarlarda 90 FPS veriyor bu dusuk mu yoksa iyi mi anlamadım. Düşükse nasıl yükseltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, RTX 4060 sistem secret laboratory oyunun da yüksek ayarlarda 90 FPS veriyor bu dusuk mu yoksa iyi mi anlamadım. Düşükse nasıl yükseltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.183 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Ultrada verdiği FPS 90-100 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ultrada verdiği FPS 90-100 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ICEFLASH Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 EdoMinato dedi: Ultrada verdiği FPS 90-100 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka yanı benımkı dusuk bunu nasıl cozerım bilio musun? Artı 0 Eksi
EdoMinato dedi: Ultrada verdiği FPS 90-100 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka yanı benımkı dusuk bunu nasıl cozerım bilio musun?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.183 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #4 ICEFLASH dedi: Kanka yanı benımkı dusuk bunu nasıl cozerım bilio musun? Genişletmek için tıkla... Yani diyorum ki düşük değil. Kartın gücü bu kadar. Lossles scaling i dene. Belki artırabilirsin. Artı 0 Eksi
ICEFLASH dedi: Kanka yanı benımkı dusuk bunu nasıl cozerım bilio musun? Genişletmek için tıkla... Yani diyorum ki düşük değil. Kartın gücü bu kadar. Lossles scaling i dene. Belki artırabilirsin.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #5 EdoMinato dedi: Ultrada verdiği FPS 90-100 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki işlemci 13400 bir de. Sizde 12400F var. Aradaki FPS farkı da normal olduğunu düşünüyorum. Yani bence sistemde bir sorun yok ve gücü bu kadar. Artı 0 Eksi
EdoMinato dedi: Ultrada verdiği FPS 90-100 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki işlemci 13400 bir de. Sizde 12400F var. Aradaki FPS farkı da normal olduğunu düşünüyorum. Yani bence sistemde bir sorun yok ve gücü bu kadar.