Çözüldü RTX 4060 EA FC 25 DirectX hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jurzen

Decapat
Daha fazla  

Merhaba, FC 25'i açarken bu hatayı alıyorum. Oyunu ilk indirdiğimde sistemimin altında bir FPS alarak oynadım ve sonra çıktım. Çıktan sonra ise tekrar hiç giremedim ve sürekli bu hatayı alıyorum. EA uygulamasından FC 25'i tamir et yaptım fakat gene de sorun düzelmedi. Nasıl düzeltirim? İnternetten vb. baktım fakat bir şey bulamadım.

Sistem: Ryzen 5 7535HS, 16 GB RAM, RTX 4060.

Çözüm
Fcsetup olabilir atar mısınız belgeler kısmını?

Hocam belgelerde FC 25 ile alakalı bir şey yok dosya konumunu atabilirim isterseniz.

Hocam belgelerde FC 25 ile alakalı bir şey yok dosya konumunu atabilirim isterseniz.

Sorunu çözdüm. Kullanıcılar > bilgisayar ismi > local > EA FC 25 dosyasına girdim. Ardından orada altta setting var onu açtım. Fullscreen 1 idi onun yerine 0 yazdım ve düzeldi. FPS sorunu da düzeldi. Ama oyunu hala tam ekranda oynayamıyorum.
Driverlar nasıl?

Fcsetup olabilir atar mısınız belgeler kısmını?

Sorunu çözdüm. Kullanıcılar > bilgisayar ismi > local > EA FC 25 dosyasına girdim. Ardından orada altta setting var onu açtım. Fullscreen 1 idi onun yerine 0 yazdım ve düzeldi. FPS sorunu da düzeldi. Ama oyunu hala tam ekranda oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
alt+enter denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…