RTX 4060 Eagle ekran kartı alınır mı?

• Konuyu başlatan enes3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 375

enes3

Hectopat
Gigabyte RTX 4060 eagle OC GV-N4060EAGle OC-8gd 128 bit GDDR6 8 GB ekran kartı bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ve başka önereceğiniz var mı? Bu ekran kartı 3 fanlı olması ucuz olması iyi geldi.
MSI MAG Forge 100M temperli cam USB 3.2 ATX mid-Tower kasam da bu bildiğim kadarıyla sığması lazım.

En ucuz 4060 hangisiyse onu almalısın.

Marka ve 3.fan takıntısını bırakın ısınmayan bir seri zaten 3.fana gerek yok 2 fanlılar da gayet güzel soğutuyor. Gigabyte ve galax giriş seviyesi markalar zaten aynı soğutmayı sunarlar oynasa oynasa 2-3 derece oynar aralarında.

3 fanlı kasanızda çok şık duracaktır Gigabyte yazısındaki ışıklandırmada çok hoş Gigabyte'ın kartları görüntü açısından çok güzel.

Gigabyte RTX 4060 eagle OC GV-N4060EAGle OC-8gd 128 bit GDDR6 8 GB ekran kartı bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ve başka önereceğiniz var mı? Bu ekran kartı 3 fanlı olması ucuz olması iyi geldi.
MSI MAG Forge 100M temperli cam USB 3.2 ATX mid-Tower kasam da bu bildiğim kadarıyla sığması lazım.
Marka ve 3.fan takıntısını bırakın ısınmayan bir seri zaten 3.fana gerek yok 2 fanlılar da gayet güzel soğutuyor. Gigabyte ve galax giriş seviyesi markalar zaten aynı soğutmayı sunarlar oynasa oynasa 2-3 derece oynar aralarında.

Arkadaş haklı. Bildiğim kadarıyla 4000 serisinin en az güç tüketen kartı. 2 fan da gayet iyi soğutuyor. Sırf 3 fanlı bir görüntü için fazla para ödemene gerek yok bence. Bana göre de Galax markalı olanı satın almalısın.

2. elden almak çok kolay gibi yazmışsınız. Kartın temiz, sorunsuz olduğuna nasıl emin olacak. Ayrıca kaç kişi ekran kartını sztarken Param Güvende'yi kabul eder?

Testlerini istersin testler güzel çıkar gidersin detaylıcana incelersin etiketleri üzerinde ve bir problem yoksa alır geçersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı