Çözüldü RTX 4060 ekran kartı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syleesh

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Aorus Elite B450 Ana Kart, Corsair Vengeance DDR4 3200MHz 16x2gb RAM, Gigabyte RTX 4060 8gb Ekran Kartı, AMD Ryzen 5 5600x İşlemci, Gamepower GM-600 PSU
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair Vengeance DDR4 3200MHz 16x2gb
Ekran kartı
Gigabyte RTX 4060
Anakart
Aorus Elite B450
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600x
Herhangi bir oyuna girdikten sonra birkaç dakika sonra siyah ekran alıyorum. Ekran kartı daha 2 aylık nedenini anlayamadım. Şu anda bilgisayarı başlattığımda dahi çalışmıyor, fanları dönmüyor. Driverları günceldi birkaç kere sil yükle yaptım fakat düzelmedi. Donanımsal olarak pek bir bilgim yok.

Çözüm
Herhangi bir oyuna girdikten sonra birkaç dakika sonra siyah ekran alıyorum. Ekran kartı daha 2 aylık nedenini anlayamadım. Şu anda bilgisayarı başlattığımda dahi çalışmıyor, fanları dönmüyor. Driverları günceldi birkaç kere sil yükle yaptım fakat düzelmedi. Donanımsal olarak pek bir bilgim yok.
Arkadaşlar sağ olun sorun çözüldü. Ekran kartı kablosu PSI-e yanmış, yenisini takınca sorun düzeldi.

Garantiye yolla donanimsala benziyor.

Arkadaşlar sağ olun sorun çözüldü. Ekran kartı kablosu PSI-e yanmış, yenisini takınca sorun düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı