RTX 4060 ekran kartı fanları dönmüyor

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni SSD için ekran kartımı çıkarmıştım sonrasında geri taktım. Daha öncesinde hiç bakmamıştım ama ekran kartı kablosunu taktığım yerde ufak kırmızı ışık vardı artık yok ve bilgisayar açılırken ekran kartı fanları dönüyor ama sonrasında açıldıktan sonra bilgisayar fanlar dönmüyor. Oyuna girdiğim zamanda dönmüyor. Sebebi nedir? Sürekli dönmemesi normal mi?

Oyuna girdiğim zaman RDR2 de benchmark teste girdim fakat yine dönmüyor fanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bi sıcaklıktan sonra fanlar çalışıyor.

Sıcaklığa dikkat edin. Belirli bir sıcaklık sonrası fanlar dönüyor. Oyunda belli bir vakitten sonra dönmesi lazım. Sıcaklığa göre tekrar kontrol edin.

Sıcaklığa dikkat edin. Belirli bir sıcaklık sonrası fanlar dönüyor. Oyunda belli bir vakitten sonra dönmesi lazım. Sıcaklığa göre tekrar kontrol edin.
Oyun açtım Marvel Rivals açtığım anda ve RDR2 benchmarka girdikten sonra dönmeye başlıyor kapatınca duruyor.

Belirli bir sıcaklıktan sonra fanlar çalışıyor.

Sürekli dönmesi lazım değil o zaman doğru anladım o zaman sorun yok sanırım.

İşlemci belirli bir ısıya (bildiğim kadarı ile RTX4060'da 65 derece) ulaşınca fanlar dönmeye başlar. Cihazda sorun yok, çalışma prensibi öyle.

İşlemci belirli bir ısıya (bildiğim kadarı ile RTX 4060'da 65 derece) ulaşınca fanlar dönmeye başlar. Cihazda sorun yok, çalışma prensibi öyle.

Tamamdır teşekkür ederim peki kafama takılan diğer soru ekran kartının bu çok uçlu kablosunun orada ışık yanıyordu ben SSD'yi takıp çıkarırken fakat formattan sonra eski ssdmi taktığım zaman baktığımda ışık yanmıyordu bu normal mi orada ışık olup olmaması normal televizyon ışığı gibi kırmızı nokta vardı ama şu an yok.

Sorun yok. MSI 4060 var bende de 48-50 dereceyle fanlar dönmeye başlıyor. 66 derece üzerini hiç görmedim bu arada. Harbi serin çalışıyor bu MSI RTX 4060.

Anakart ışığıdır o. Bende de format veya parça sök tak yapınca beyaz ışık yanıyor.

Sorun yok. MSI 4060 var bende de 48-50 dereceyle fanlar dönmeye başlıyor. 66 derece üzerini hiç görmedim bu arada. Harbi serin çalışıyor bu MSI RTX 4060.

Tamamdır teşekkür ederim bir an çok korktum acaba yanlışmı taktım diye öncesinde hiç dikkat etmemiştim çünkü şu an fark edince bir korktum ama zaten bir sorun olsa görüntü gelmezdi sanırım. İki ekranada görüntü geliyor çünkü.

Evet eski ssdmi takıp format atmıştım sonra ekran kartını takarken fark etmiştim kırmızı ışığı ama sonrasında yanmıyordu o yüzden sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…