hpvictuslaptop
Picopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 1 sene önce aldığım HP Victus 16 oyuncu laptopumun ekran kartında çözemediğim bir sorun var. Bu sorun laptopumu aldıktan yaklaşık 3 ay sonra başladı ve belirli aralıklarla tekrardan ortaya çıktı. Şu anda da 2 2 buçuk aydır bu sorun laptopumda var. Yaşadığım soruna gelirsek size şöyle anlatabilirim. NVIDIA App uygulamasında siyah ekran alıyorum ve uygulama açılmıyor (görüntüleri aşağıya bıraktım) 2. sorun ise FC 25 oyununda DirectX error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED hatası alıyorum, ekran kartımı güncellememi istiyor ama zaten en güncel sürümde. Bunu düzeltmek için kendimce bir şeyler yaptım. Örneğin DDU programı ile ekran kartını silip yeniden yüklemek, bilgisayara birçok kez format atmak gibi. Ama bu sorun halen daha çözülmedi, aslında çözmenin bir işe yarayan bir yolu var ama bu çözüm sadece NVIDIA ekran kartımı kullanmamı sağlıyor ve ekran kartı gereksiz bir yük altına biniyor. Omen Gaming Hub'uygulamasından graphic settings kısmına gelip bu ayarı Hybird'den Discrate'e aldığımda sorun çözülmekte. Fakat bunu yaptığımda Intel ekran kartını hiç kullanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.