RTX 4060 ekran kartı mı AMD ekran kartı mı?

Kintos

Decapat
Daha fazla  
4060'lı hazır kasalara baktım, bazıları AMD al diyor, hem Valorant hem de hikayeli oyunlar oynarım, sizce neyi tercih etmeliyim?

4060'lı hazır kasalara baktım, bazıları AMD al diyor, hem Valorant hem de hikayeli oyunlar oynarım, sizce neyi tercih etmeliyim?
AMD'nin hangi kartı ama? Onu da söyleyin karşılaştıralım.

Eğer hem hikayeli oyunlarda üst düzey grafiklere sahip olmak hem de rekabetçi oyunlarda yüksek FPS değerleri hedefliyorsak, NVIDIA RTX serisi seçmek en mantıklı tercih olur.

Özellikle RTX 4060 Ti veya RTX 4070, hem DLSS 3 desteğiyle performansı artırır hem de ray tracing ile hikayeli oyunlarda görsel kaliteyi zirveye taşır. NVIDIA'nın sürücü desteği ve stabilitesi de uzun vadede sorunsuz bir deneyim sunar.

Ancak bütçeyi de göz önünde bulunduruyorsak, fiyat/performans dengesi için AMD RX 7700 XT iyi bir alternatif. Yüksek VRAM kapasitesi, hikayeli oyunlarda uzun vadeli avantaj sağlayabilir.

Benim seçtiğim kart: NVIDIA RTX 4060 Ti

Eğer hem hikayeli oyunlarda üst düzey grafiklere sahip olmak hem de rekabetçi oyunlarda yüksek FPS değerleri hedefliyorsak, NVIDIA RTX serisi seçmek en mantıklı tercih olur.

Özellikle RTX 4060 Ti veya RTX 4070, hem DLSS 3 desteğiyle performansı artırır hem de ray tracing ile hikayeli oyunlarda görsel kaliteyi zirveye taşır. NVIDIA'nın sürücü desteği ve stabilitesi de uzun vadede sorunsuz bir deneyim sunar.

Ancak bütçeyi de göz önünde bulunduruyorsak, fiyat/performans dengesi için AMD RX 7700 XT iyi bir alternatif. Yüksek VRAM kapasitesi, hikayeli oyunlarda uzun vadeli avantaj sağlayabilir.

Benim seçtiğim kart: NVIDIA RTX 4060 Ti
DLSS 4 ün dll dosyaları ortaya çıkmasaydı, bağıra çağıra AMD ekran kartlı sistem topla veya al derdim ama 4060 ti güzel gibi hocam.

AFMF 2 gerçekten müthiş bir özellik, RX 6700 aldım, ikinci el, test etme fırsatım oldu. Müthiş bir özellik. Frame Generationlar arasında en iyisi diyebilirim (tabii multi frame gen daha iyidir).

DLSS 4 ü artık 4000 seriside 3000 de 2000 serisi de kullanabilecek. RDR 2 için test ettim DLSS 4 ü gerçekten müthiş bir görüntü sunuyor kullanıcılara. RTX 4050 bir laptop var abimin, modeli victus, testleri o bilgisayarda gerçekleştirdim, fevkalade görüntü sunuyor.

Oyumu, 4060 Tİ ye veriyorum. Fazla paran varsa 7800 XT alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı