AMD'nin hangi kartı ama? Onu da söyleyin karşılaştıralım.4060'lı hazır kasalara baktım, bazıları AMD al diyor, hem Valorant hem de hikayeli oyunlar oynarım, sizce neyi tercih etmeliyim?
4060'lı sistem yerine arc b580'li veya rx7700 sistem bakın4060'lı hazır kasalara baktım, bazıları AMD al diyor, hem Valorant hem de hikayeli oyunlar oynarım, sizce neyi tercih etmeliyim?
DLSS 4 ün dll dosyaları ortaya çıkmasaydı, bağıra çağıra AMD ekran kartlı sistem topla veya al derdim ama 4060 ti güzel gibi hocam.Eğer hem hikayeli oyunlarda üst düzey grafiklere sahip olmak hem de rekabetçi oyunlarda yüksek FPS değerleri hedefliyorsak, NVIDIA RTX serisi seçmek en mantıklı tercih olur.
Özellikle RTX 4060 Ti veya RTX 4070, hem DLSS 3 desteğiyle performansı artırır hem de ray tracing ile hikayeli oyunlarda görsel kaliteyi zirveye taşır. NVIDIA'nın sürücü desteği ve stabilitesi de uzun vadede sorunsuz bir deneyim sunar.
Ancak bütçeyi de göz önünde bulunduruyorsak, fiyat/performans dengesi için AMD RX 7700 XT iyi bir alternatif. Yüksek VRAM kapasitesi, hikayeli oyunlarda uzun vadeli avantaj sağlayabilir.
Benim seçtiğim kart: NVIDIA RTX 4060 Ti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.