Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Ekran kartımın vidasını çıkardım, klipsi açtım ama çıkmıyor, sol arka tarafta bir şey sabitli gibi duruyor ama hiçbir şey gözükmüyor.
Ekran kartımın vidasını çıkardım, klipsi açtım ama çıkmıyor, sol arka tarafta bir şey sabitli gibi duruyor ama hiçbir şey gözükmüyor.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.391 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Ekran kartı çıkmıyor olur mu oğlum iyice bak genelde 2 tane vida olur.
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 QTV dedi: Ekran kartı çıkmıyor olur mu oğlum iyice bak genelde 2 tane vida olur. Genişletmek için tıkla... Baya zorlamam mı gerekiyor olmuyor gerçekten ya.
QTV dedi: Ekran kartı çıkmıyor olur mu oğlum iyice bak genelde 2 tane vida olur. Genişletmek için tıkla... Baya zorlamam mı gerekiyor olmuyor gerçekten ya.
S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 13 Temmuz 2024 #4 Andaç Lengerli dedi: Ekran kartımın vidasını çıkardım, klipsi açtım ama çıkmıyor, sol arka tarafta bir şey sabitli gibi duruyor ama hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gönder.
Andaç Lengerli dedi: Ekran kartımın vidasını çıkardım, klipsi açtım ama çıkmıyor, sol arka tarafta bir şey sabitli gibi duruyor ama hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gönder.
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 Salih ÖZKAN dedi: Fotoğraf gönder. Genişletmek için tıkla... Böyle. Dosya Ekleri IMG_9696.jpeg 247,5 KB · Görüntüleme: 35 IMG_9697.jpeg 201,4 KB · Görüntüleme: 33
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 13 Temmuz 2024 #6 Tık diye ses gelmesi lazım. Ramlerdeki gibi aparatı açman gerek. Biraz da zorlaman gerek.
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #7 Salih ÖZKAN dedi: Fotoğraf gönder. Genişletmek için tıkla... Burası sıkışmış gibi hareket etmiyor. BarışBskn dedi: Tık diye ses gelmesi lazım. Ramlerdeki gibi aparatı açman gerek. Biraz da zorlaman gerek. Genişletmek için tıkla... Zorlamaktan kasa hareket ediyor. Dosya Ekleri image.jpg 124,1 KB · Görüntüleme: 33
Salih ÖZKAN dedi: Fotoğraf gönder. Genişletmek için tıkla... Burası sıkışmış gibi hareket etmiyor. BarışBskn dedi: Tık diye ses gelmesi lazım. Ramlerdeki gibi aparatı açman gerek. Biraz da zorlaman gerek. Genişletmek için tıkla... Zorlamaktan kasa hareket ediyor.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 13 Temmuz 2024 #8 Andaç Lengerli dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... Vidaların oradaki metal parçaya bak çıkıyor mu diye.
Andaç Lengerli dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... Vidaların oradaki metal parçaya bak çıkıyor mu diye.
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.053 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #9 Andaç Lengerli dedi: Burası sıkışmış gibi hareket etmiyor. Zorlamaktan kasa hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... İki yandan hafifce cek.
Andaç Lengerli dedi: Burası sıkışmış gibi hareket etmiyor. Zorlamaktan kasa hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... İki yandan hafifce cek.
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #10 alpermen dedi: İki yandan hafifce cek. Genişletmek için tıkla... 495256 dedi: Vidaların oradaki metal parçaya bak çıkıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... BarışBskn dedi: Tık diye ses gelmesi lazım. RAM'lerdeki gibi aparatı açman gerek. Biraz da zorlaman gerek. Genişletmek için tıkla... Şunu çıkardım ve çıktı yardımınız için teşekkürler. Dosya Ekleri image.jpg 200,7 KB · Görüntüleme: 23
alpermen dedi: İki yandan hafifce cek. Genişletmek için tıkla... 495256 dedi: Vidaların oradaki metal parçaya bak çıkıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... BarışBskn dedi: Tık diye ses gelmesi lazım. RAM'lerdeki gibi aparatı açman gerek. Biraz da zorlaman gerek. Genişletmek için tıkla... Şunu çıkardım ve çıktı yardımınız için teşekkürler.