4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 13 Temmuz 2024 #11 Andaç Lengerli dedi: Şunu çıkardım ve çıktı yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
Andaç Lengerli dedi: Şunu çıkardım ve çıktı yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 13 Temmuz 2024 #12 Hocam vallahi konuyu erken görseymişim keşke az daha kartı kırıyormuşsunuz
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #13 kerojann dedi: Hocam vallahi konuyu erken görseymişim keşke az daha kartı kırıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla... Ben de korktum gerçekten ama sorun yok girişlerinde yamulma vs.
kerojann dedi: Hocam vallahi konuyu erken görseymişim keşke az daha kartı kırıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla... Ben de korktum gerçekten ama sorun yok girişlerinde yamulma vs.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 13 Temmuz 2024 #14 Andaç Lengerli dedi: Ben de korktum gerçekten ama sorun yok girişlerinde yamulma vs. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam sevindim.
Andaç Lengerli dedi: Ben de korktum gerçekten ama sorun yok girişlerinde yamulma vs. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam sevindim.
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #15 kerojann dedi: Hocam vallahi konuyu erken görseymişim keşke az daha kartı kırıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla... 495256 dedi: Rica ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Asıl sorunum bilgisayar masamın yerini değiştirdim daha sonra monitörün ekranı gelmemeye başladı yani sinyal yok diyor ve hala daha devam ediyor.
kerojann dedi: Hocam vallahi konuyu erken görseymişim keşke az daha kartı kırıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla... 495256 dedi: Rica ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Asıl sorunum bilgisayar masamın yerini değiştirdim daha sonra monitörün ekranı gelmemeye başladı yani sinyal yok diyor ve hala daha devam ediyor.