RTX 4060 fan dönmemesi

kuzey_yrbsmz

Decapat
Merhaba dün İncehesap'tan bilgisayar aldım, her şey yerli yerinde montajı yaptım ve ekrana HDMI ile bağladım gece oyun indirdim sabah fark ettim ki ekran kartının fanları dönmüyor, kasayı açıp baktım ekran kartının üstü biraz ılıktı, internette yük altında olmayınca çalışmayabiliyor yazıyordu, ama ılık olması şüpheye düşürdü beni, ne olmuş olabilir? Ekran kartını takarken yerine oturtup kabloları bağladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kartların çoğu 60 dereceye kadar fanları çalıştırmıyor çünkü o sıcaklıklarda 24 saatte çalışsa hiçbir zararı yok. Yani fanı daha az yıpratıp ömrünü uzatmak için yapılan bir sistem.

Merhaba dün İncehesap'tan bilgisayar aldım, her şey yerli yerinde montajı yaptım ve ekrana HDMI ile bağladım gece oyun indirdim sabah fark ettim ki ekran kartının fanları dönmüyor, kasayı açıp baktım ekran kartının üstü biraz ılıktı, internette yük altında olmayınca çalışmayabiliyor yazıyordu, ama ılık olması şüpheye düşürdü beni, ne olmuş olabilir? Ekran kartını takarken yerine oturtup kabloları bağladım.
Bilgisayar acilirken bir kac aaniye doner kontrol amaçli o zaman kontrol et ve biraz oyun oyna gorev yoneticusinden bak 55 derecelerde fanlar doner

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı