phobiasec Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Merhaba, bugün ekran kartımın düzgün çalışıp çalışmadığından emin olmak için bir FurMark testi yaptım. Pek bilmediğimden analizleri sizlere gösterip doğruluğunu kontrol etmek istedim. Sonuçlar: FurMark2 Score FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan www.gpumagick.com
Merhaba, bugün ekran kartımın düzgün çalışıp çalışmadığından emin olmak için bir FurMark testi yaptım. Pek bilmediğimden analizleri sizlere gösterip doğruluğunu kontrol etmek istedim. Sonuçlar: FurMark2 Score FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan www.gpumagick.com
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 29 Ocak 2025 #2 Değerler kusursuz hocam. Hiçbir sorun göremedim.
phobiasec Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Chuck Schuldiner dedi: Değerler kusursuz hocam. Hiçbir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Böyle olmasına sevindim, incelediğin için teşekkür ederim.
Chuck Schuldiner dedi: Değerler kusursuz hocam. Hiçbir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Böyle olmasına sevindim, incelediğin için teşekkür ederim.