RTX 4060 Gaming laptop önerisi

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
Merhaba. Bu yaz staj yapıp RTX 3050 Ti 4 GB'dan kurtulup RTX 40 veya 50 serisine geçiş yapmayı düşünüyorum. Bir arkadaşa sordum bana RTX 4060 sistemli Gaming laptop önerir misin diye, bana 80 bin TL'lik 4060 laptoptan önerdi. 4060'lı sisteme bu kadar parayı vermek istemiyorum. 50 bin TL'lik laptop ile 80 bin TL laptop arasında ne fark var? Arkadaşım 80klık olana ekran kartı watt değeri yüksek onu al dedi ama dediğim gibi 80k bu sistem için çok fazla. 50 bin TL'lik laptoplara baktım bir de 115+25W ekran kartı değeri var. Sizce hangisini almalıyım herkes farklı bir şey diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı olarak 80 bin TL olandan uzak durun tövbe haşa 4060'lı laptopa 80k vereceğinize 5080'li masaüstü toplarsınız bunlara bakabilirsiniz sıkıntıları vs var mı bilmiyorum bir araştırın.

Artı olarak 80 bin TL olandan uzak durun tövbe haşa 4060'lı laptopa 80k vereceğinize 5080'li masaüstü toplarsınız bunlara bakabilirsiniz sıkıntıları vs var mı bilmiyorum bir araştırın.
MediaMarkt veya Vatan'dan almayı düşünüyorum hocam yine aynı fiyattan bulabilir miyim?

Şimdi 50klık laptop alıyorum kargo gelirken neler yaşıyordur. Riske atmak istemiyorum garanti olsun.

Yani sizde haklısınız az bir para vermiyorsunuz sonuçta. bayilerine gidip bakarsanız daha iyi olabilir .verdikleri önerileri gelip forumda soruşturun öyle satın alım yapın.

Şimdi 50k lık laptop alıyorum kargo gelirken neler yaşıyordur. Riske atmak istemiyorum garanti olsun.
Bu olur mu? RTX 4070 ve 7. nesil Ryzen 7 işlemcisi var.

Bu olur mu? RTX 4070 ve 7. nesil Ryzen 7 işlemcisi var.
Ekran kartı watt değeri ne kadar hocam? O da önemli şimdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı