MST07 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #11 düzeltebildiniz mi? aynı sorunu yaşıyorum 2 3 ay önce aldığımda sıkıntısız rgbleri kontrol edebiliyordum ama şuan hiçbir programa yanıt vermiyor.
düzeltebildiniz mi? aynı sorunu yaşıyorum 2 3 ay önce aldığımda sıkıntısız rgbleri kontrol edebiliyordum ama şuan hiçbir programa yanıt vermiyor.
HeBoebix Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #12 MST07 dedi: Düzeltebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum 2 3 ay önce aldığımda sıkıntısız RGB'leri kontrol edebiliyordum ama şu an hiçbir programa yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Benim sadece bilgisayarı açınca 0.5 saniyeliğine çalışıp sönüyor. Bu sorun Gigabyte RTX 4060'larda kronikmiş. Garantisi varsa gönder yenisini gönderirler fakat 1 ay kadar beklemen gerekebilir.
MST07 dedi: Düzeltebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum 2 3 ay önce aldığımda sıkıntısız RGB'leri kontrol edebiliyordum ama şu an hiçbir programa yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Benim sadece bilgisayarı açınca 0.5 saniyeliğine çalışıp sönüyor. Bu sorun Gigabyte RTX 4060'larda kronikmiş. Garantisi varsa gönder yenisini gönderirler fakat 1 ay kadar beklemen gerekebilir.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 20 Mayıs 2025 #13 Gigabyte Control Center yüklereyerek RGB Fusion ile kontrol ettiniz mi?
Sweax7 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #14 dodo61 dedi: Gigabyte Control Center yüklereyerek RGB Fusion ile kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Her yönüyle kontrol ettim, ancak yine de işe yaramadı. Bu nedenle hâlâ bu şekilde kullanıyorum. Garantiye de göndermedim.
dodo61 dedi: Gigabyte Control Center yüklereyerek RGB Fusion ile kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Her yönüyle kontrol ettim, ancak yine de işe yaramadı. Bu nedenle hâlâ bu şekilde kullanıyorum. Garantiye de göndermedim.