RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

ByAndronova

Decapat
Daha fazla  
İtopya'dan bilgisayar alacağım bir tane hazır sistem buldum ve bazı özelliklerini kendi isteğime ve bütçeme göre değiştirdim. özellikle sormak istediğim şeyler şunlar:
1-Seçtiğim soğutucu ile kasam uyumlu mu? Kasanın modelinde mid Tower yazıyor fakat yine de emin olmak istiyorum.
2-Seçtiğim monitör ile ekran kartım uyumlu mu? Genellikle Online oyunlar oynuyorum CS2 ve Steam PUBG tarzı, 1080p ile iş yapar diye düşünüyorum.
Eğer sizin gözünüze çarpan ve söylemek istediğiniz bir şey veya bir öneriniz varsa benimle paylaşın, şimdiden teşekkür ederim.

hazırsistem2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan bilgisayar alacağım bir tane hazır sistem buldum ve bazı özelliklerini kendi isteğime ve bütçeme göre değiştirdim. Özellikle sormak istediğim şeyler şunlar:
1-seçtiğim soğutucu ile kasam uyumlu mu? Kasanın modelinde mid Tower yazıyor fakat yine de emin olmak istiyorum.
2-seçtiğim monitör ile ekran kartım uyumlu mu? Genellikle Online oyunlar oynuyorum CS2 ve Steam PUBG tarzı, 1080p ile iş yapar diye düşünüyorum.
Eğer sizin gözünüze çarpan ve söylemek istediğiniz bir şey veya bir öneriniz varsa benimle paylaşın, şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2531073

Her şey dahil bütçeniz ne kadar? Olması gereken fiyatın çok fazla üstünde almaya değmez kesinlikle.

Aynı sistemi 5060 ile 25000'e satıyor Gaming gen. 40000'e yakın bütçe ile 4060 alınmaz yazık edersiniz paranıza.

Bakın neredeyse aynı fiyata 5060 Ti sistem var. Sakın.

Attığınız sistem 40k olmuş benim sadece kasa için 30k bütçem var gerisi ile monitör alacağım.

Her şey dahil bütçeniz ne kadar? Olması gereken fiyatın çok fazla üstünde almaya değmez kesinlikle.

Monitör ve kasa birlikte 36-37k

Attığınız sistem 40k olmuş benim sadece kasa için 30k bütçem var gerisi ile monitör alacağım.

Monitör ve kasa birlikte 36-37k

Monitörü görmedim ben kasa fiyatı sandım onu. Yine de pahalı, gaming gen tr bakın bütçenize 5060'lı sistem alırsınız işlemci ram aynı kalacak şekilde, 5060 dururken 4060 alınmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı