Rtx 4060 hazır sistem önerisi

David Force

Femtopat
Daha fazla  
Hazır sistem almak istiyorum. Klavye, mouse; kulaklık, monitör onları ayrı alacağım. Hepsi toplam 37000 TL gibi bir bütçem var. Ekran kartı RTX 4060 olsun istiyorum, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
4060 şart değilse o paraya 9060 XT veya 5060 Ti sistemler çıkabilir.
Hepsi dahil olduğunu sonradan gördüm hocam kusura bakmayın.

Attığım linkte ram GSkill veya Lexar yapılıp alınabilir.

Bu işlemci ve ekran kartı ile benim attığım denk değil. Fiyatından önce bileşenlerine bakın.
Dalga geçiyorsun sanırım, attığın 4060 sistemdeki işlemci oyun için berbat. R5 5600 gibi bir işlemciye kaybediyor ve gidip 26K fiyat koymuşlar. Öneri yapıcaksanız araştırma yapın biraz, sonra böyle saçma saçma şeyler atıyorsunuz. Attığın iki sistemde aşırı gereksiz pahalı. 5060 sistem ise 8k fiyat farkına kesinlikle değmez.

Tamamdır. i3 11. Nesil işlemci ile başarılar diliyorum.

Hocam peki zalman kasa ve psu alınır mı? Fazeon alma dedikleri için soruyorum. Birde kalan bütçeye monitör klavye mouse kulaklık da önerir misiniz?

Hocam peki zalman kasa ve psu alınır mı? Fazeon alma dedikleri için soruyorum. Birde kalan bütçeye monitör klavye mouse kulaklık da önerir misiniz?
Kasadan sıkıntı olmaz, istersen PSU'yu ayrı alıp gelince değiştirebilirsin. Diğerleri için pek bilgim yok, örnek olarak "15K'ya monitör, klavye, mouse kulaklık önerisi" gibi bir ayrı konu açman daha mantıklı olur. PSU önerisi olarakta MSI MAG550BN alınabilir.

@David Force, Dediğim PSU yerine 500TL daha fazla verip bunu almak çok daha mantıklı olur, tamamen unutmuşum. https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…