xtji Zeptopat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #21 hxvy0 dedi: Size kalmış 4060 daha güçlü, tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim birazdan kararımızı verip sipariş ederiz. Tekrardan teşekkürler.
hxvy0 dedi: Size kalmış 4060 daha güçlü, tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim birazdan kararımızı verip sipariş ederiz. Tekrardan teşekkürler.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 3 Haziran 2024 #22 Evou dedi: İkisi de 2 Haziran'da acmis hesaplarini. Isimleri de benziyor. Cinsiyet kısmı da ayni Genişletmek için tıkla... Hemde 6 dakika var arada. hxvy0 dedi: Size kalmış 4060 daha güçlü, tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... 4060 daha güçlü denebilir mi bilmiyorum ama evet daha iyi olur.
Evou dedi: İkisi de 2 Haziran'da acmis hesaplarini. Isimleri de benziyor. Cinsiyet kısmı da ayni Genişletmek için tıkla... Hemde 6 dakika var arada. hxvy0 dedi: Size kalmış 4060 daha güçlü, tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... 4060 daha güçlü denebilir mi bilmiyorum ama evet daha iyi olur.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 735 Çözümler 8 Yer Istanbul 3 Haziran 2024 #23 Vınnnn dedi: 4060 daha güçlü denebilir mi bilmiyorum ama evet daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha güçlü, daha az güç tüketimi + daha yeni DLSS sürümü.
Vınnnn dedi: 4060 daha güçlü denebilir mi bilmiyorum ama evet daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha güçlü, daha az güç tüketimi + daha yeni DLSS sürümü.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 3 Haziran 2024 #24 hxvy0 dedi: Daha güçlü, daha az güç tüketimi + daha yeni DLSS sürümü. Genişletmek için tıkla... DLSS ve FG gibi özelliklerle önde tabii fakat kas gücü olarak 3060 Ti azıcıkda olsa önde. Aradaki güç tüketimi zaten 2 kat. 3060 Ti önermiyorum sadece kas gücü daha iyi oda 5 FPS falan. Ondan bahsetmiştim.
hxvy0 dedi: Daha güçlü, daha az güç tüketimi + daha yeni DLSS sürümü. Genişletmek için tıkla... DLSS ve FG gibi özelliklerle önde tabii fakat kas gücü olarak 3060 Ti azıcıkda olsa önde. Aradaki güç tüketimi zaten 2 kat. 3060 Ti önermiyorum sadece kas gücü daha iyi oda 5 FPS falan. Ondan bahsetmiştim.