RTX 4060 i5-12400F oyun tavsiyesi

semih Bdt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
ASUS RTX 4060Tİ
8X2 16 GB RAM
Bu sistemim var yeni aldım. NVIDIA kullanmadım daha onceden pek bilgim yok, onerilerinizi bekliyorum. Bir de sizce sistem iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Detroit Become Human ve Life is Strange.

Piyasada ki tüm oyunları çalıştırabilecek giriş seviye bir sisteme sahipsin. Öyle boş boş dolanıp buneymiş deyip indirsen açamayacağın oyun yok piyasada. Ne tarz seversin? Hangi oyunları oynadın önceden?

Sistemi beğendim ama bilgisayarının RAM'i hakkında daha fazla bilgi verir misin, aynı zamanda ne tür oyunlar seversin onları da söylersen daha iyi öneri sunabilirim ama kendimden örnek verirsem ben ilk aldığımda bilgisayarımı RDR2, Ghost of Tsushima ve Counter-Strike-2 oynamıştım. Bu oyunları oynamanı öneririm.

Counter-Strike 2 bir FPS oyunu oyunun sonu yok Valorant gibi düşünebilirsin. Önermeli miyim kısmına gelirsek oyunda Prime (Türkçesi: Seçkin) diye bir şey var 15 dolara satılıyor. Aldığın zaman Prime'ı olanlarla oynayabiliyorsun bu da hileler oyuna 15 dolar yatırmadığı için oyunda hile görmemeni sağlıyor. Yani para yatırınca hile problemi çözülüyor. Kendi fikrimi sorarsan ben sana Ghost of Tsushima'dan başlamanı öneririm.

Tabii Lexar marka RAM'ler var ASUS OC destekleyen 4060 ekran kartı sevdim oyunlar ise şu anlık MTA rol sunucusunda takılıyorum FiveM'e merakım var sınıftan bir çocuk oynayamasın rahat rahat o sistem le dedi kafam takıldı bir forum acayım dedim.

Kanka last of as merak ediyorum.
İndirime girerse alacağım yani o tarz oyunlardan hoşlanıyorum. Araba oyunları olur.

Çocuk boş konuşmuş. TLOU şu an indirimde zaten Epic'te, sepet %20 indirim ile 400 küsur TL'ye geliyordu sanırım.

Çocuk boş konuşmuş. TLOU şu an indirimde zaten Epic'te, sepet %20 indirim ile 400 küsur TL'ye geliyordu sanırım.

Baktım şimdi pederle akşama konusup alırım büyük ihtimal çocuk oyle deyince sistemden soğudum.

Hiç oynamadım ama RDR 2 Online çok iyi diyorlardı bir denemeni öneririm.

Kanka last of as merak ediyorum.
İndirime girerse alacağım yani o tarz oyunlardan hoşlanıyorum. Araba oyunları olur.

Forza serisi, uğraşırım diyorsan Assetto Corsa'yı modlayabilirsin. ETS 2, ATS, Forza Motorsports, GRID deneyebilirsin. AAA oyunlarda merak ettiğin TLOU'ya bakabilirsin, oynamadıysan CP2077, God of War 2018/Ragnarok, RDR2, Witcher 2, 3. (DLC'leri tavsiye ediyorum.)

Souls-like düşünürsen Sekiro, Dark Souls 1-2-3, Elden Ring önerebilirim.

Dying Light 1-2, daha çok kafa dağıtmalık istiyorsan Stardew Valley.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…