çınaurier Femtopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #11 Ayturan dedi: O zaman en kısa zamanda 1080p monitör almalısın. Genişletmek için tıkla... Tek kanal RAM kullanıyorum onunla bir alakası olabilir mi?
Ayturan dedi: O zaman en kısa zamanda 1080p monitör almalısın. Genişletmek için tıkla... Tek kanal RAM kullanıyorum onunla bir alakası olabilir mi?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #12 çınaurier dedi: Tek kanal RAM kullanıyorum onunla bir alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yokta 1 adet daha eklersen performans artışı yaşarsın bu durumdan hariç.
çınaurier dedi: Tek kanal RAM kullanıyorum onunla bir alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yokta 1 adet daha eklersen performans artışı yaşarsın bu durumdan hariç.
çınaurier Femtopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #13 Ayturan dedi: Alakası yokta 1 adet daha eklersen performans artışı yaşarsın bu durumdan hariç. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler.
Ayturan dedi: Alakası yokta 1 adet daha eklersen performans artışı yaşarsın bu durumdan hariç. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler.