RTX 4060 i5 12400F sistemde akıcılık kötü görünüyor

stread_0259

Centipat
Merhaba RTX 4060 Ti i5 12.nesil işlemcili sistemde oyunlarda yüksek FPS'e rağmen akıcılık sorunu yaşıyorum. Oyun içi değerler gayet normal. Sıcaklıklar yüksek değil. Termal macun yeni değişti. Çok kez format attım ona rağmen oyunlarda sağ sol yapınca akıcılığın düştüğünü hissediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer video atabilirseniz takılma sırasında MSI Afterburner ile daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba ekran Hertz değerinden dolayı olabilir mi ya da V-Sync açıksa ve ekranın 60 Hz de ise akıcılık sadece 60 FPS değerinde gözükür ve daha yukarı çıkmaz.

V-Sync kapalı monitorunde Hertz değeri 240 hocam.

Eğer video atabilirseniz takılma sırasında MSI Afterburner ile daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam takılma yok tüm değerler normal ama akıcı hissetirmiyor.

Elinizde fazladan var ise monitör-kasa arası kabloyu değiştirebilir misiniz? Veya arkadaşınızda var ise ödünç alıp deneyin.

Şu an elimde başka monitor yok yakın zamanda da arkadaşımdan ödünç alamam.

O zaman küçük bir gameplay ve FPS göstergenede açıp video atabilirsen on numara olur.

Şu an oyun yok oyun inince atayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı