RTX 4060 i5 14500HX sistemde Mavi Ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 11

isogut30

Hectopat
Ekran kartı
rtx 4060
İşlemci
i5 14500hx
Bilgisayara format atıp Crack'li hiçbir şey yüklememe rağmen mavi ekran alıyorum, oyun olarak Valorant, LoL ve God of War: Ragnarok var.
Minidump Dosyaları

Son düzenleyen: Moderatör:
Format sonrası sürücüleri nasıl güncelliyorsunuz/güncelliyor musunuz? 1-2 sürücü sorunu var gibi geldi.

Format sonrası sürücüleri nasıl güncelliyorsunuz/güncelliyor musunuz? 1-2 sürücü sorunu var gibi geldi.

Ekran kartının NVIDIA'nın sitesinden indirdim GeForce Experience'tan güncelliyorum. Onun dışındakiler Windows'un kendi güncellemeleri. Başka bir güncelleme yapmadım. Eksik olan sürücüler nelerdir gözünüze takılan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksik değil, sorunlu olabilecek.

GPU sürücüsünü DDU ile kaldırıp verdiğimi kurun:

Sonra şunları kurun:

Söylediklerinizi yaptım tekrardan 2 defa mavi ekran aldım minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum.

Yine ekran kartında. Hangi sürüm sürücü kurulur şu an? OC vb. bir ayar yaptınız mı hiç? Ne yaparken alıyorsunuz mavi ekranı? Belki de Insider'da olduğunuz içindir.

OC veya herhangi başka bir ayar yapmadım. İnternette gezinirken hata alıyorum zorlayıcı bir işlem yapmamama rağmen. Bu sisteme Windows 10 kursam sürücü açısından sorun yaşar mıyım HP Victus16 laptop. İlk aldığımda hata almıyordum kendim format attıktan sonra hata almaya başladım.

Dosya Ekleri

• sistem.png
    40,8 KB · Görüntüleme: 18
Windows 10'da sürücü sorunu yaşamamanız gerek. Yeni sürücü gelmiş, bi' deneyin isterseniz. Belki çözülür. Yoksa Insider'dan çıkmayı veya zaten aklınızdaysa Windows 10'a dönmeyi falan deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…