RTX 4060 i7 12650H sistemde GTA 6 nasıl performans verir?

Bu tür konular bana göre şov yapmaktan başka bir şey değil. Oyun daha açıklamadı, gameplay bile yayınlamadılar 2025 açıkladılar o da ertelenmezse yani o zamana kadar neler olur neler çıkar ona göre de gelişir. Bu tür konuları başlatmak saçma.

Bu tür konular bana göre şov yapmaktan başka bir şey değil. Oyun daha açıklamadı, gameplay bile yayınlamadılar 2025 açıkladılar o da ertelenmezse yani o zamana kadar neler olur neler çıkar ona göre de gelişir. Bu tür konuları başlatmak saçma.

Kardeşim neyin şovunu yapacağım? Bendeki laptop sanki çok üst düzey bir laptop mu? Bence böyle yaklaşımın yanlış. Aklımıza takıldı sordum. Diğer arkadaşlarda elindeki PC'nin durumuna göre buradan kıyasalama yapar diye faydası olur dedim

Kardeşim neyin şovunu yapacağım? Bendeki laptop sanki çok üst düzey bir laptop mu? Bence böyle yaklaşımın yanlış. Aklımıza takıldı sordum. Diğer arkadaşlarda elindeki PC'nin durumuna göre buradan kıyasalama yapar diye faydası olur dedim.

Maalesef açıklanmamış bir şey için kıyaslama yapmak ve bu açıklanmayan şey gelecekte çıkacağına göre yapmak tam olmaz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı