RTX 4060 için işlemci önerisi

thecheescake

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 3 yıl önce NVIDIA RTX 3050 ve Ryzen 5 5500'lü sistem aldım ve şu an bana biraz yetersiz gelmeye başladı ve yeni bir ekran kartına geçmei düşünüum ekran kartı olarak 4060 düşünüyorum ama benim kasa bayağı küçük bir şey kasayı da değişmem gerekir mi emin değilim ve ek olarak 4060 alırsam işlemciyi nasıl değişmem gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4060 uzun süre götürür güzel seçim, mutlaka güçlü bir işlemci ve bilgisayarı 32 GB ram yapmaya çalışın. Yeni oyunlar ve online oyunların bir çoğu artık yüksek işlemci gücü istiyor. 32 GB ramleride tamamlayabilirsen sıfır performans kaybıyla yoluna devam edersin.

RTX 4060 uzun süre götürür güzel seçim, mutlaka güçlü bir işlemci ve bilgisayarı 32 GB RAM yapmaya çalışın. Yeni oyunlar ve Online oyunların birçoğu artık yüksek işlemci gücü istiyor. 32 GB RAM'leri de tamamlayabilirsen sıfır performans kaybıyla yoluna devam edersin.

Güçlü bir işlemci almasına gerek yok o kadar para dönmesine gerek de yok eğer alabiliyorsa Ryzen 7 7800x3D olur 9800x3D işlemcilere fazla para dökmeye gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Güçlü bir işlemci almasına gerek yok o kadar para dönmesine gerek de yok eğer alabiliyorsa Ryzen 7 7800x3D olur 9800x3D işlemcilere fazla para dökmeye gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R7 7800x3D fazlasıyla güçlü, güçlü işlemciden kasıt son model 30 bin TL'lik işlemci değil, bir sürü güçlü işlemci var. 9800x3d'ye para dökmesini söylediğimi nereden çıkarttınız 😅. Örneğin i7 12. nesil işlemci kullanıyorum ve bu işlemci fazlasıyla güçlü, en zorlu oyunu - işlemi kaldıracak gücü var. İlla gidipte son teknoloji almasına gerek yok, güçlü olsun yeterli..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı