radameddd0
Yoctopat
Hocam 5600XMerhaba, ben bilgisayarımda RTX 4060 kullanıyorum ve işlemci olarak Ryzen 5 5500 var ama bilgisayardan istedigim performansı alamıyorum. Yine aynı ekran kartına sahip bilgisayarlar belli bir oyunda 600 FPS alırken ben 200-300 FPS alıyorum. Bu yüzden bileşenleri değiştirmek istiyorum. Tüm parçaları 0 aldım değişime önce işlemciden başlayacağım. İşlemci için bütçem 7-8 bin arası istedigim şeyler minimum 3.6 GHz ve minimum 10 çekirdekli olması. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sen de anlaşılan bi yerlerden SAM duymuşsun her konuda yazıyorsun, yapma etme.Ben yerinizde olsam işlemci ile anakartı değiştirmem sırf ekran kartını 7700XT yaparım hem Smart Access Memory desteini alırım hem de çok para harcamamış olurum.
0.2 GHz için ekstradan o kadar para verilmez.Hocam 5600X
3.6 GHz ve 10 çekirdek olsun derken? İşlemciyi frekans ve çekirdeğe göre yargılamak yanlış olur.Merhaba, ben bilgisayarımda RTX 4060 kullanıyorum ve işlemci olarak Ryzen 5 5500 var ama bilgisayardan istedigim performansı alamıyorum. Yine aynı ekran kartına sahip bilgisayarlar belli bir oyunda 600 FPS alırken ben 200-300 FPS alıyorum. Bu yüzden bileşenleri değiştirmek istiyorum. Tüm parçaları 0 aldım değişime önce işlemciden başlayacağım. İşlemci için bütçem 7-8 bin arası istedigim şeyler minimum 3.6 GHz ve minimum 10 çekirdekli olması. Yardımcı olursanız sevinirim.
5700X3D olabilir.Merhaba, ben bilgisayarımda RTX 4060 kullanıyorum ve işlemci olarak Ryzen 5 5500 var ama bilgisayardan istedigim performansı alamıyorum. Yine aynı ekran kartına sahip bilgisayarlar belli bir oyunda 600 FPS alırken ben 200-300 FPS alıyorum. Bu yüzden bileşenleri değiştirmek istiyorum. Tüm parçaları 0 aldım değişime önce işlemciden başlayacağım. İşlemci için bütçem 7-8 bin arası istedigim şeyler minimum 3.6 GHz ve minimum 10 çekirdekli olması. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sen de anlaşılan bir yerlerden sam duymuşsun her konuda yazıyorsun, yapma etme.
0.2 GHz için ekstradan o kadar para verilmez.
3.6 GHz ve 10 çekirdek olsun derken? İşlemciyi frekans ve çekirdeğe göre yargılamak yanlış olur.
Ayrıca hangi oyunda 600 FPS alıyorlarmış RTX 4060 ile? Valorant için falan diyorsanız X3D ile biten işlemciler daha iyi olur sizin için.AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.151,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sırf mesajına dislike attım diye ne bu celalleniş anlamadım ki, sen de beğenmiyorsan sen de bu şekilde tepki ver bitsin gitsin.Fehmi.
Fehmi kardeşim birincisi ben bilgisayar teknikeriyim ve yıllardır AMD bir yerlere gelebilsin bu bataktan çıksın diye bekliyordum şimdiye kadar her cihazımı AMD'li aldım (Samsung dahil) işte bu yüzden AMD üzerine olan birçok şey hakkında yeterince bilgiye sahibim. Sırf bu yüzden de insanların yararına olacak şeyleri isterse bin kere olsun yine paylaşırım. Bu arada ne sebeple beğenmedim tuşunu kullanıyorsun onu da anlamış değilim insanlar zarar ettirmek hoşuna mı gidiyor da en az hasar verecek yazımı beğenmiyorsun? Bence fazla o tuşu kullanmasan iyi edersin yoksa bir başkası mantıklı bir yazıya beğenmedin diye sana hakaret edebilir şimdiden hayırlı geceler iyi sosyaller.