RTX 4060 ile 50 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
50-60 bin TL

RonaldoGeceSaat3

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Kısaca, bütçem 50 bin TL, bu bütçeyle 4060 ekran kartı ile beraber hangi işlemci, anakart (Wi-Fi olsun), RAM (32 GB olsun), kasa, güç kaynağı, SSD (en az 1 TB olsun), hoparlör, fare, mouse pad ve monitör alınır? 50-60 bin TL de olabilir.

Son düzenleme:
O fiyata 4060 almak çok saçma.

O bütçeye hazır sistem alın derim şu an iyi bir hazır sistem bulamadım.

Neden hazır sistem almak yerine pahalı alıyor ki.

Neden hazır sistem almak yerine pahalı alıyor ki.
Ona sormalı, FPS çok istiyormuş ve Trendyoldakileri gördüğünden hazır sistemden kaçınıyor, ben desem Vatan Teknobiyotik falan bakıyorum da düzgün olmuyor o yüzden yardım istedim buradan.

Ona sormalı, FPS çok istiyormuş ve trendyoldakileri gördüğünden hazır sistemden kaçınıyor, ben desem vatan Teknobiyotik falan bakıyorum da düzgün olmuyor o yüzden yardım istedim buradan.

50k ya hazır sistemlerde 4K bile oynar akıcı eğer araştırıp alırsa.

50k ya hazır sistemlerde 4K bile oynar akıcı eğer araştırıp alırsa.
Ben ona birkaç kez 4060 sistemli hazır bilgisayar attım, ama gene toplama istiyor. Neyse, 50 bine kadar olmasına gerek yok, ucuz da olsa bir 4060 lık sistem toplar mısınız rica etsem?

Ben ona birkaç kez 4060 sistemli hazır bilgisayar attım, ama gene toplama istiyor. Neyse, 50 bine kadar olmasına gerek yok, ucuz da olsa bir 4060 lık sistem toplar mısınız rica etsem?
Toplam 38.221TL yapıyor. Monitör, mouse ve mouse pad ile birlikte. Arkadaşların da dediği gibi hazır sistem daha ucuza gelir. Örnek olarak AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Benim attığım bileşenler belki daha kaliteli ama özelleştirme yapınca bir kaç bileşen aynı düzeye gelebiliyor ve fiyat 29k oluyor. O kadar fiyat farkına değer mi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…