dedpew Kilopat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #11 Vaga dedi: Anladım hocam özellikle GTA 6 çok düşündürüyor VRAM konusunda. Genişletmek için tıkla... GTA 6 için Intel'e geçmek VRAM'i daha yüksek olsa da daha riskli pazar payının yüzde beşi olan ekran kartı mı dün çıkmış ekran kartı mı diye düşün.
Vaga dedi: Anladım hocam özellikle GTA 6 çok düşündürüyor VRAM konusunda. Genişletmek için tıkla... GTA 6 için Intel'e geçmek VRAM'i daha yüksek olsa da daha riskli pazar payının yüzde beşi olan ekran kartı mı dün çıkmış ekran kartı mı diye düşün.
Vaga Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #12 dedpew dedi: GTA 6 için Intel'e geçmek VRAM'i daha yüksek olsa da daha riskli pazar payının yüzde beşi olan ekran kartı mı dün çıkmış ekran kartı mı diye düşün. Genişletmek için tıkla... Hocam, kafa kafaya takas yapacağım diye bu işe girecektim. Dediğiniz gibi, ileride sorun olursa değiştiririm; o zaman ikinci elden kart alırım.
dedpew dedi: GTA 6 için Intel'e geçmek VRAM'i daha yüksek olsa da daha riskli pazar payının yüzde beşi olan ekran kartı mı dün çıkmış ekran kartı mı diye düşün. Genişletmek için tıkla... Hocam, kafa kafaya takas yapacağım diye bu işe girecektim. Dediğiniz gibi, ileride sorun olursa değiştiririm; o zaman ikinci elden kart alırım.