RTX 4060 ile Lossless Scaling alınır mı?

bnearda7

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 4060 kullancısı olarak Lossless Scaling almayı dusunuyorum sizce alınır mı?

Gerek yok zaten DLSS teknolojisine sahipsiniz?

Neden alma ihtiyaci duyuyorsunuz?

DLSS olmayan oyunlar için zaten o ekran kartının kaldırmadığı oyunlar olduğunu sanmıyorum. Olanlar için ise DLSS zaten bu uygulamayı sollar geçer her alanda.

Halihazırda DLSS desteği olan bir karta DLSS vb. desteği kazandırmayı amaçlayan bir uygulamayı kullanmaya çalışma nedeninizi çok merak ettim.

Arkadaş belki Minecraft gibi bir oyunda FSR kullanmak istiyordur. Shader + modlarla oyuna çok yük biniyor. Yani Minecraft'ta işinize yarayabilir. Onun haricinde diğer oyunlarda pek kullanma gereksinimi duymazsınız. Zaten neredeyse tüm AAA oyunlarda DLSS desteği var.

Rekabetçi oyunlarda açılmaz o hocam. Açmasına açarsınız da önerilmez. Aşırı laglanır oyun. Gerek yok yani hikayeli oyunlarda bile zorunda kalmadığınız sürece kullanmayın.

CS gibi rekabetçi bir oyunda DLSS açmak büyük hata. Latency ekliyor çünkü. Ayrıca CS işlemci kullanır çoğunlukla yani suçlu 4060 değil gibi burada.
ben 2 gun once cs de 240 300 civarı fps alıyodum suan 160 180

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…